Made in Greece τα εκπληκτικά παπούτσια Di Gaia - Σανδάλια, slides, εσπαντρίγιες και hi-heeled πέδιλα (φωτό)

Δείτε τη νέα τους συλλογή. 

Η Ελβίρα Παναγιωτοπούλου ξεκίνησε να σπουδάζει δημόσιες σχέσεις, όταν «τυχαία βρέθηκαν στα χέρια μου εργαλεία και υλικά για χειροποίητο κόσμημα». Στη συνέχεια άρχισε να πειραματίζεται με παραδοσιακά χειροποίητα σανδάλια.

«Μέσα από τις διαδικασίες σχεδιασμού και παραγωγής κατάλαβα ότι το μόνο με το οποίο θέλω να ασχοληθώ είναι το παπούτσι». Ετσι πήγε στο μιλάνο για να σπουδάσει σχεδιασμό αξεσουάρ στη γνωστή ιταλική σχολή μόδας istituto maragoni.

 

 

 

 

 

 

Αργότερα βρέθηκε στο Παρίσι, όπου εργάστηκε για δύο χρόνια στον οίκο bruno frisoni (υπήρξε ο creative director του θρυλικού υποδηματοποιού roger vivier).

 

 

 

 

«Θέλοντας όμως να γνωρίσω όλη τη γραμμή παραγωγής του παπουτσιού, επέστρεψα στην Ιταλία και γράφτηκα στη σχολή του  Sergio Rossi. Μετά από αυτό ξεκίνησε η καριέρα μου δουλεύοντας σε μεγάλους οίκους. Εχοντας σχεδιάσει για τους Diego Dolcini, Vionnet, Narciso Rodriguez, Dolce & Gabbana, απέκτησα την αυτοπεποίθηση να τρέξω δικό μου brand, πράγμα που έκανα το 2015».

 

 

 

 

 

 

 

 

To Band Di Gaia στην φετινή του συλλογή έχει τα πιο minimal chic σανδάλια. Η συλλογή Mediterranea Venere είναι εμπνευσμένη από τον σπουδαίο πίνακα «Η Γέννηση της Αφροδίτης» (La nascita di Venere) του Φλωρεντίνου αναγεννησιακού ζωγράφου Σάντρο Μποτιτσέλι. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η συλλογή Mediterranea Venere της Di Gaïa για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 αποτελείται από σανδάλια, slides, εσπαντρίγιες και hi-heeled πέδιλα των 5 και 8 πόντων.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ