Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πρώτος των πρώτων στην Ιατρική - ο Κωνσταντίνος από την Γορτυνία: «Είχα μια εικόνα της Παναγίας, μεθοδικότητα, πρόγραμμα στο διάβασμα» (βίντεο)

Είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους

Τα 19.612 μόρια “άγγιξε” ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος στις Πανελλήνιες 2021. Στόχος του η Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, στην οποία φυσικά εισήλθε πανηγυρικά.

Παιδί πολύτεκνης οικογένειας, με μεγάλο αγώνα, ο Κωνσταντίνος Λιακόπουλος είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλους. Η οικογένειά του αριθμεί έξι μέλη: ο Κωνσταντίνος, οι τέσσερις αδερφές του, ο πατέρας του και η μητέρα του.

Ο ίδιος μίλησε στο Debater για τον αγώνα που έδωσε, το γούρι που του έδωσε τύχη και τα όνειρά του για το μέλλον.

Όπως είπε ο ίδιος, πρέπει να διαβάζεις από μικρός για να έχεις τις κατάλληλες βάσεις, να έχεις όραμα, μεθοδικότητσ συστηματικό διάβασμα. Βέβαια χρειάζεται να έχουμε και ώρες αποφόρτισης, δεν μπορούμε να είμαστε πάνω από ένα βιβλίο. Φρόντιζα πάντα να έχω χρόνο και για τις δικές μου δραστηριότητες, ενώ όλοι ήταν πάντα δίπλα μου και είχα όλη τη στήριξη που χρειαζόμουν.

Το γούρι που του έδωσε τύχη όπως είπε είναι μια εικόνα της Παναγίας την οποία είχε μαζί του. Όπως είπε, η μητέρα του είχε αγχωθεί περισσότερο, όπως είναι φυσικό για κάθε γονιός, γιατί εκείνος γνώριζε ότι θα ήταν ήρεμος, αλλά εκείνη αγχωνόταν.

“Έκλαιγα από χαρά. μου είπε να πάμε στο σχολείο να δούμε τα αποτελέσματα, αγχωνόμουν μήπως κάτι δεν έχει πάει καλά γιατί ήταν όνειρό του να γίνει γιατρός και δεν ήθελα να πάει κάτι στραβά είπε από πλευράς της η μητέρα του.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ