Το βίντεο της ημέρας: Δείτε τη στιγμή της βίαιης απαγωγής ενός πεντάχρονου μέσα από τα χέρια της μητέρας του - Πώς αντέδρασε η συγκλονισμένη μάνα

Χάρη στην γρήγορη αντίδραση της έσωσε το παιδί της 

Η γρήγορη αντίδραση μιας μητέρας από τη Νέα Υόρκη, έσωσε το παιδί της από την απαγωγή.

Η γρήγορη μάνα τράβηξε τον 5χρονο γιο της από το παράθυρο του αυτοκινήτου των απαγωγέων, λίγα λεπτά αφότου αυτοί τον είχαν αρπάξει μέσα από τα χέρια της.

Το  απίστευτο περιστατικό συνέβη την Πέμπτη το βράδυ στο Κουίνς καθώς το αγόρι περπατούσε στο δρόμο με τη μητέρα του και  κάποιους άλλους ανθρώπους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε  ότι ένας άντρας  βγήκε από το όχημά του, άρπαξε το αγόρι και τον έβαλε στο πίσω κάθισμα  ενός αυτοκινήτου ενώ ένας δεύτερος ύποπτος κάθισε στο κάθισμα του συνοδηγού.

Καθώς ο άνδρας επέστρεψε στο αυτοκίνητο και προσπάθησε να μπει για να φύγει γρήγορα  η μητέρα του αγοριού που είχε τρέξει πίσω από τους απαγωγείς  τράβηξε το γιο της έξω από το παράθυρο του συνοδηγού.

Το συγκλονιστικό βίντεο από την τρομακτική περιπέτεια δόθηκε στη δημοσιότητα από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης και δείχνει το όχημα των υπόπτων παρκαρισμένο δίπλα στο πεζοδρόμιο.

Το αγόρι φαίνεται να περπατάει λίγο μπροστά από τη μητέρα του.

Ο ένας απαγωγέας πηδά έξω από το αυτοκίνητο και αρπάζει το αγόρι  Η μητέρα και άλλα άτομα που ήταν μαζί της έτρεξαν προς το αυτοκίνητο για να σώσουν το παιδί.

Πριν το αυτοκίνητο φύγει  η μητέρα φαίνεται να τραβά τον γιο της από το ανοιχτό παράθυρο του συνοδηγού.

Αρκετοί άνθρωποι προσπάθησαν να σταματήσουν το αυτοκίνητο που έφυγε με ταχύτητα, αναφέρει το  NBC News

Η αστυνομία είπε ότι το αγόρι δεν τραυματίστηκε.

Το NBC New York αναφέρει ότι το όνομα της μητέρας είναι  Dolores Diaz. Εκείνη δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων ότι προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του αυτοκινήτου, αλλά ήταν κλειδωμένη.

Ο γιος της μπόρεσε να ανοίξει το παράθυρο στο αυτοκίνητο και έτσι εκείνη  έβαλε τα χέρια της μέσα και τον τράβηξε έξω.

Η δοκιμασία την άφησε συγκλονισμένη. «Είμαι τρομοκρατημένη», είπε η Ντίαζ στο NBC New York.

Ένας από τους υπόπτους, ο Τζέιμς Μακ Γκόγκανγκ, 24 ετών, από τις Κουίνς, συνελήφθη την Παρασκευή για κατηγορίες για απόπειρα απαγωγής, απερίσκεπτης απειλής και συμπεριφοράς με τρόπο βλαβερό για ένα παιδί κάτω των 17 ετών, ανέφεραν οι αρχές σε ένα tweet. Ο δεύτερος ύποπτος δεν έχει συλληφθεί.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ