Εγκλημα στη Φολέγανδρο: Σοκάρουν τα νέα στοιχεία - Έσπρωξε την Γαρυφαλλιά δύο φορές στον γκρεμό & την άφησε να πνιγεί, τι λέει εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ

Πώς κατάφεραν οι Αρχές να συλλάβουν τον δολοφόνο...

Σοκαρισμένο παραμένει το πανελλήνιο από τις συνεχείς αποκαλύψεις γύρω από το έγκλημα στη Φολέγανδρο με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά από το Βέλο Κορινθίας.  Έχασε τη ζωή της από τον 30χρονο φίλο της ο οποίος, όπως αποκάλυψε, την έσπρωξε από τα βράχια επειδή είχαν… καυγαδίσει.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 30χρονος και η 26χρονη καυγάδισαν στο αυτοκίνητο και εξετράπησαν της πορείας τους σε βραχώδη περιοχή.

Όταν η 26χρονη βγήκε από το όχημα την ακολούθησε σε απόκρημνο σημείο, όπου διαπληκτίστηκαν και την έσπρωξε προς τη θάλασσα.

Στη συνέχεια, όταν διαπίστωσε ότι η 26χρονη είχε χάσει τις αισθήσεις της, απομακρύνθηκε από το σημείο, εγκαταλείποντας τα προσωπικά του αντικείμενα, έως ότου εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς.

Με πολλαπλές κακώσεις στο σώμα, η 26χρονη εντοπίστηκε νεκρή το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 30χρονος σύντροφός της αναζητήθηκε από την πρώτη στιγμή ως πρόσωπο- κλειδί στην υπόθεση.

Μια μέρα μετά, μια μαρτυρία οδήγησε στον εντοπισμό του.

Ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση και απειλούσε ότι θα κάνει κακό στον εαυτό του. Τελικά οι αστυνομικοί και οι λιμενικοί τον έπεισαν και οδηγήθηκε στο τμήμα.

Στην αρχή μιλούσε ασυνάρτητα με λόγια όπως «κακιά στιγμή» και «χάλασε η φάση», αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Χθες ο 30χρονος ομολόγησε τη δολοφονία της νεαρής φαρμακοποιού και πλέον κρατείται με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η γειτονιά της 26χρονης παραμένει συγκλονισμένη στο άκουσμα της είδησης, ενώ το περασμένο 24ωρο οι γονείς της Γαρυφαλλιάς ξέσπασαν μιλώντας στον Σκαϊ, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως το παιδί τους πρέπει να είναι το τελευταίο που χάνει τη ζωή του κατά αυτόν τον τρόπο.

Μιλώντας στον ΣΚΑI, η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ Άννα Ευθυμίου, δήλωσε ότι η αρχική επικοινωνία με τον 30χρονο ήταν δύσκολη.

Οδηγήθηκε αρχικά στο λιμεναρχείο Φολεγάνδρου και μετά στο αστυνομικό τμήμα όπου, κατόπιν συζήτησης, ομολόγησε την πράξη του.

«Ήταν επιθετικός αρχικά, αλλά με διαπραγματεύσεις πείστηκε να παραδοθεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι τσακώθηκαν, έτσι βγήκε το αυτοκίνητο έκτος πορείας, και στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», τόνισε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ.

Έχει υποστηρίξει ότι στη συνέχεια κατέβηκε κάτω για να τη βοηθήσει όπου τη βρήκε νεκρή. Όλα τα στοιχεία εξετάζονται από την εγκληματολογική υπηρεσία, εξήγησε η κ. Ευθυμίου.

Σημειώνεται ότι την Τρίτη (20/07/2021), ο δράστης θα οδηγηθεί στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ