Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα, τα οποία βέβαια δεν είναι απαραίτητα αρνητικά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και είναι ιδιαίτερα ενεργητική, καθώς σχηματίζει πολλές όψεις μέχρι να τελειώσει την πορεία της σε αυτό το ζώδιο.

Έτσι τις πρωινές ώρες σχηματίζει μια αρμονική όψη με τον Ποσειδώνα, αλλά ταυτόχρονα και τετράγωνο με τον Άρη που βρίσκεται στον Λέοντα, στην πορεία σχηματίζει εξάγωνο με τον Πλούτωνα, τετράγωνο με την Αφροδίτη και τρίγωνο με τον Ήλιο, κάνοντας τη Δευτέρα μια μέρα με ιδιαίτερη ένταση και απρόοπτα, τα οποία βέβαια δεν είναι απαραίτητα αρνητικά.

ΚΡΙΟΣ

Μπορεί να νιώθετε «κάπως» στο ξεκίνημα της εβδομάδας ή περισσότερο εσωστρεφείς και χωρίς πολλά κέφια με τη Σελήνη στον Σκορπιό. Η Δευτέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα που όλοι κάτι θα θέλουν και θα σας απευθύνονται αγαπητοί μου Κριοί, δημιουργώντας σας έτσι μια εσωτερική πίεση, καθώς θα προσπαθείτε να συγκεντρωθείτε στις δικές σας προτεραιότητες και δεν θα σας αφήνουν στην ησυχία σας.

Τουλάχιστον προσπαθήστε εσείς να συγκεντρωθείτε σε ένα – δυο σημαντικά πράγματα για να μην χάσετε τη μέρα σας και πείτε και μερικά όχι

ΤΑΥΡΟΣ

Η μέρα ξεκινά με αρκετές έγνοιες, αλλά και με μια κλιμακούμενη ένταση, καθώς η Σελήνη στον Σκορπιό δίνει έμφαση στις σχέσεις σας που γίνονται η σημαντική προτεραιότητα της ημέρας. Δυστυχώς όμως με έντονη πίεση τόσο από την πλευρά σας όσο από την πλευρά των άλλων, είτε είναι οι συνεργάτες σας, είτε ο σύντροφος και οι φίλοι. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχουμε δύσκολες όψεις με Άρη και Αφροδίτη, η ασφαλέστερη οδός είναι αυτή της δράσης και παράλληλα της ψυχραιμίας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καθώς η Σελήνη προχωρά στον Σκορπιό και στις απαιτητικές όψεις που σχηματίζει με τον Άρη και την Αφροδίτη, δημιουργεί ένα κλίμα αυξανόμενου εκνευρισμού και πίεσης στην ημέρα σας. Ενδεχομένως κάτι να μην σας πηγαίνει όπως το θέλετε στη δουλειά σας, να υπάρχει αυξημένο άγχος για μια προθεσμία που έχετε ή για ένα συγκεκριμένο όγκο δουλειάς ή ακόμη μπορεί να υπάρχουν εντάσεις με συνεργάτες σας ή να σας απογοητεύει ίσως ο τρόπος που δουλεύουν. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ