Ας δούμε γιατί η Olivia Palermo είναι η ιέρεια του σικ: Τα καλοκαιρινά σύνολά της με την σφραγίδα του γούστου μιας Ιταλίδας στη Νέα Υόρκη (φωτό)

Είναι σίγουρα μια από τις γυναίκες που ξέρουν από μόδα και στυλ!

Η διάσημη Νεοϋορκέζα Fashion blogger με καταγωγή από την Ιταλία Olivia Palermo σίγουρα είναι μια από τις γυναίκες που ξέρουν από μόδα και στυλ, κάτι που «μαρτυρούν» άλλωστε και οι πάνω από έξι εκατομμύρια followers στο Instagram της.

Κάθε της εμφάνιση αποτελεί πηγή έμπνευσης και τα social media της είναι γεμάτα με τα υπέροχα outfits που έχει φορέσει κατά καιρούς. Η ίδια είναι παντρεμένη με το μανεκέν από την Γερμανία Johannes Huebl ο οποίος είναι επίσης ένας πολύ κομψός άντρας.

Τώρα λοιπόν που είμαστε εν μέσω του καλοκαιριού στρεφόμαστε στο Instagram της influencer, ιδρύτριας και CCO του the Olivia Palermo Group για να δούμε μερικά από τα απίθανα σύνολα της.

Ένα υπέροχο πουκάμισο με φτερά συνδυασμένο με μαύρη φούστα και slip - ons του θανάτου ή floral φορέματα που χαρίζουν ένα ρομαντικό τόνο στο look μας; όποιο και αν είναι το στυλ της κάθε μιας η Olivia σίγουρα το έχει φορέσει πρώτη και το έχει κάνει καλά! Το γούστο μιας Ιταλίδας στην Νέα Υόρκη άλλωστε μόνο σικ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Ακόμα όμως η Olivia προσπαθεί να βρίσκει νέους τρόπους να φοράει τα παλιά της ρούχα, όπως μας δείχνει και μέσα ενός από τα ποστ της για το αγαπημένο της καλοκαιρινό φούξια φόρεμα το οποίο έβαλε σαν φούστα συνδυασμένη με ένα λευκό πουκάμισο.

Υπέροχο βέβαια είναι και το two-piece λευκό σύνολο αλλά και το γαλάζιο που είναι ο ορισμός της κομψότητας. Με μια λευκή γόβα και τα γυλιά ηλίου έκανε το τέλειο street style look!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ