Νάσος Παπαργυρόπουλος για τον Τόλη Βοσκόπουλο - ''Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος - Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό''

Ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε βαπτίσει τον Νάσο, γιο του Αργύρη Παπαργυρόπουλου. 

'Εφυγε σήμερα από τη ζωή ο αγαπημένος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος σε ηλικία 80 ετών.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος απεβίωσε λίγες μέρες πριν από τα γενέθλια του που ήταν στις 26 Ιουλίου.

 

 

 

 

 

 

Υπέστη ανακοπή καρδιάς και δεδομένων των προβλημάτων υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό, δεν άντεξε. Νοσηλευόταν  στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

 

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος, γεννημένος στις  26 Ιουλίου 1940 στον Πειραιά, ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός. Όταν πρωτοξεκίνησε στο τραγούδι λόγω του στυλ, του στησίματος του στο πάλκο, και του τρόπου ερμηνείας και ντυσίματος, οι φανατικοί θαυμαστές του τον αποκαλούσαν Πρίγκιπα . Ένας καλλιτέχνης που έχει φανατικούς θαυμαστές, και όπως λένε χαρακτηριστικά «τον Βοσκόπουλο ή θα τον λατρεύεις ή δεν θα τον ακούς καθόλου».

 

 

 

 

Ο Τόλης Βοσκόπουλος βρισκόταν στην κορυφή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού για δεκαετίες, γεγονός που οδήγησε τον εξίσου μεγάλο καλλιτέχνη και στιχουργό σε πολλές επιτυχίες του Γιάννη Πάριο να δηλώσει: «ο μόνος σταρ που έχει η Ελλάδα είναι ο Τόλης». Μάλιστα όπως έχει δηλώσει ο Γιώργος Γερολυμάτος τη δεκαετία του 1970 οι νέοι τραγουδιστές έσπαγαν το δόντι τους προκειμένου να μοιάσουν στον Βοσκόπουλο (λόγω της χαρακτηριστικής οδοντοστοιχίας του καλλιτέχνη).

 Ηθοποιοί, τραγουδιστές αλλά και επώνυμα πρόσωπα της εγχώριας showbiz έχουν να πουν μόνο τα καλύτερα τον πρίγκιπα του λαϊκού πενταγράμμου.

Το βαπτιστήρι του, Νάσος Παπαργυρόπουλος με μια φωτογραφία τους από την βάπτιση αποχαιρετά τον μύθο και νονό του Τόλη. ''Για τους περισσότερους ήταν ένας Μύθος… Εγώ είχα την ασύλληπτη τύχη να τον έχω Νονό, να χριστώ με λάδι απ´ τα χέρια του και να έχω την ευκαιρία να γνωρίσω πέρα απ το καλλιτεχνικό του κάλλος, και το υπέρτατο εύρος της Ελληνικής του Ψυχής!!

 

 

Δείτε τι είχε πει ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον κουμπάρο του Τόλη

"Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μάγκας, αν ακούμπαγε κάτι κι ήθελε να το πάρει το έπαιρνε". 

Άλλα δε χρειάζεται να προσθέσω, τα έχει ήδη πει η Ιστορία και θα πει κι αλλά τόσα! Καλό ταξίδι νονέ, σε βλέπω ήδη να σιγοτραγουδάς χαμογελώντας στην αγκαλιά του Δημιουργού. Ευχαριστώ για όλα'', έγραψε σε ανάρτηση στο Instagram του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ