Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Βίντεο: Εγώ είμαι ο κύριος Βοσκόπουλος, μήπως δεν έχετε καταλάβει; - άγριο αρσενικό από την Κοκκινιά, μεγάλωσα στα λεμονάδικα

Ένα σπάνιο απόσπασμα

Γεννημένος το 1940 στην Κοκκινιά ο Τόλης Βοσκόπουλος μεγάλωσε στα λεμονάδικα και ήταν το 12ο παιδί - και μοναδικό αγόρι - της οικογένειάς του.

Ο ίδιος μιλώντας πριν χρόνια στις τηλεοπτικές κάμερες και στους δημοσιογράφους θα πει μεταξύ άλλων για τον εαυτό του ότι «είναι αρσενικό άγριο» ενώ όταν θα του πουν ότι «και η άλλη πλευρά έχει πει ότι δέχτηκε απειλές» θα απαντήσει «εγώ δεν απειλώ. Δεν είμαι από αυτούς που θα έβγαζα το πιστόλι για να σε φοβίσω. Εγώ άμα το βγάλω το πιστόλι θα σε χτυπήσω».

Στο σπάνιο αυτό βίντεο τον ακούμε να λέει: «Εγώ δεν είμαι από αυτούς που απειλούν, εγώ είμαι αρσενικό άγριο, είμαι από την Κοκκινιά και μεγάλωσα στα λεμονάδικα. Εγώ την ώρα που θα θελα να κάνω κάτι θα το έκανα χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Εγώ δεν απειλώ. Δεν είμαι από αυτούς που θα έβγαζα το πιστόλι για να σε φοβίσω. Εγώ άμα το βγάλω το πιστόλι θα σε χτυπήσω, εγώ είμαι αρσενικό άγριο.

Είμαι από την Κοκκινιά και έχω μεγαλώσει στα λεμονάδικα. Αυτοί οι άνδρες σαν και μένα δεν απειλούν, την ώρα που έχουν σκοπό να κάνουν κάτι το κάνουν χωρίς να προειδοποιούν. Τι να απειλήσω μωρέ, ποιους να απειλήσω, Εγώ είμαι ο κύριος Βοσκόπουλος, μήπως δεν έχετε καταλάβει;».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ