Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άντρας που λάτρεψαν οι διάσημες γυναίκες - Από τη Στέλλα Στρατηγού & τη Ζωή Λάσκαρη ως τη Μαρινέλλα & την καλλονή Άντζελα Γκερέκου (φώτο- βίντεο)

Οι μεγάλοι έρωτες - οι μεγάλες πληγές - η γυναίκα της ζωής του 

Ανεπανάληπτος: Ο τίτλος του τραγουδιού που έγραψαν οι Γιώργος Σκούρτης (στίχοι) και  Κώστας Καράλης (μουσική) και ερμήνευσε τόσο μοναδικά ο Τόλης Βοσκόπουλος, ταιριάζει "γάντι"  στον μεγάλο τραγουδιστή που έφυγε σήμερα από τη ζωή και σκόρπισε θλίψη στο πανελλήνιο.

Ανεπανάληπτος για τον τρόπο που ερμήνευε τα ερωτικά τραγούδια του. Ανεπανάληπτος για τον τρόπο που αγαπούσε τις γυναίκες.

Ναι, ο ερωτικός Τόλης αγάπησε και αγαπήθηκε πολύ. Αληθινός τζέντλεμαν στη σκηνή και στη ζωή είχε ένα μοναδικό τρόπο να κάνει την κάθε γυναίκα που συναντούσε να αισθάνεται βασίλισσα.

Πόσο μάλλον αυτές που αγάπησε.


Ο Τόλης που έφυγε σήμερα από τη ζωή προδομένος από την γενναιόδωρη καρδιά του, ύμνησε τον έρωτα όπως κανείς άλλος και τον έζησε στο έπακρο.

Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής του , πριν την τελευταία σύζυγο του, την Άντζελα Γκερέκου, υπήρξε  η "Ξανθή αγαπημένη παναγιά" Ζωή Λάσκαρη.

Έπαιξαν μαζί στο θεατρικό μιούζικαλ που αργότερα έγινε ταινία το "Μαριχουάνα Στοπ". Εκεί έγινε και η γνωριμία τους.

Στην ιστορία έχει μείνει επίσης το ειδύλλιο με τη Δούκισσα με την οποία  συνεργάστηκιε και επί σκηνής.

ΟΤόλης  Βοσκόπουλος έκανε τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε τη Στέλλα Στρατηγού (1960 - 1965), τη Μαρινέλλα (1973 - 1981) και την Τζούλια Παπαδημητρίου (1990 - 1996), με την οποία έχει μία κόρη, τη Χαρά (1986) (η οποία το 2021 αναγνωρίστηκε επισήμως από το δικαστήριο ότι δεν είναι η κόρη του).

Τέταρτη σύζυγός του μέχρι το τέλος της ζωής του η , Άντζελα Γκερέκου, με την οποία παντρεύτηκε στις 2 Αυγούστου 1996 στην Κέρκυρα, με κουμπάρο τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ)κ, και ο γάμος τους έμεινε στην ιστορία.

 

Με την Γκερέκου έχει αποκτήσει μία κόρη, τη Μαρία, η οποία γεννήθηκε το 2001.

Τόλης Βοσκόπουλος - Στέλλα Στρατηγού 

«Τελειώνοντας τη δραματική σχολή ο Τόλιος είχε αρχίσει να σταδιοδρομεί με μεροκάματο σχεδόν μηδέν. Είχε όμως τον πατέρα που δεν τον άφηνε να στενοχωρηθεί από λεφτά.

Τις πρώτες του εμφανίσεις στο θέατρο τις έκανε κοντά στον Μυράτ με το έργο “Το κράτος του Θεού”. Ο ρόλος του φυσικά δεν ήταν σημαντικός, μα αυτό που είχε σημασία ήταν η αρχή.

Στην επιθεώρηση -αν θυμάμαι καλά- άρχισε με το θέατρο “Μετροπόλιταν” το 1960. Γύρω στο 1964 έπαιξε στα θέατρα “Άλφα”, “Διάνα”, “Καλουτά”, “Ακροπόλ”.

Εν τω μεταξύ έχει γνωριστεί με τη Στέλλα Στρατηγού. Σε αυτό το διάστημα πήγε στο στρατό σμηνίτης και από τους πρώτους μήνες που στρατεύτηκε παντρεύτηκε με τη Στέλλα Στρατηγού.

Όπως μου έλεγε πολλές φορές, μετά από χρόνια, παντρεύτηκε τότε για να μπορεί να είναι με μια γυναίκα και να γλιτώσει από το κυνηγητό της μάνας και του πατέρα.

Μου έλεγε ακόμα να μην κάνω και εγώ τα ίδια στους γιους μου γιατί αυτός για το λόγο αυτό έφυγε από το σπίτι και παντρεύτηκε άρον άρον και μικρός μικρός.

Μετά το γάμο έμειναν τότε για μερικά χρόνια στο πατρικό σπίτι της Στέλλας, σε μια προσφυγική μονοκατοικία με δύο δωμάτια και κουζίνα, στο Περιστέρι.

Λίγο καιρό έμεινε στο θέατρο. Δεν ξέρω πώς ακριβώς πέρασε στο τραγούδι. Πρέπει να ήταν γύρω στο 1965 όταν η Μπελίντα έκανε ένα καράβι κέντρο διασκεδάσεως.

Τον πήρε κοντά της, τον βοήθησε και τον προώθησε. Από τότε, σκαλοπάτι σκαλοπάτι -δύσκολα οπωσδήποτε, και κάποτε και οδυνηρά μα και σταθερά- ανέβηκε τη σκάλα της επιτυχίας», ναφέρει η αδερφή του Τόλη Βοσκόπουλου, Παναγιώτα Βοσκοπούλου, στα απομνημονεύματά της , των οποίων τα πρόχειρα χειρόγραφα δημοσίευσε στην εφημερίδα "News" ο δημοσιογράφος Νίκος Νικολιζάς.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν μόλις 20 ετών όταν παντρεύτηκε τη Στέλλα Στρατηγού. Ο γάμος τους πέρασε "από σαράντα κύματα". Στη διάρκεια του ο Τόλης ερωτεύθηκε τη Δούκισσα. Το ειδύλιο δεν κράτησε πολύ και ο Βοσκόπουλος θα επιστρέψει στην γυναίκα του, Στέλλα Στρατηγού.

Ο γάμος τους θα λήξει οριστικά όταν ο Βοσκόπουλος συναντήσει τη Λάσκαρη.

Ο μεγάλος έρωτας με την "Ξανθή αγαπημένη παναγιά" - Τόλης Βοσκόπουλος - Ζωή Λάσκαρη

Το καλοκαίρι του ’70 ο σκηνοθέτης Γιάννης Δαλιανίδης αποφασίζει να κάνει ένα όνειρο του πραγματικότητα με το ανέβασμα ενός μουσικού έργου στο θέατρο.

Με πρωταγωνίστρια τη Ζωή στην πρώτη εμφάνιση της σε Αθηναϊκή σκηνή και ένα εκλεκτό καστ ηθοποιών ανεβάζει το γνωστό μιούζικαλ «Μαριχουάνα Στοπ» σε μουσική του Μίμη Πλέσσα και την συμμετοχή του ειδώλου του λαϊκού τραγουδιού της εποχής Τόλη Βοσκόπουλου.

Η γνωριμία των δύο καλλιτεχνών θα εξελιχθεί σύντομα σε ένα θυελλώδη έρωτα που κράτησε τέσσερα χρόνια, και  απασχόλησε  τον τύπο και τα μέσα με εκτενή αφιερώματα, συνεντεύξεις και αμέτρητα εξώφυλλα.

Η μεγαλύτερη από τα αδέλφια Βοσκοπούλου , η Παναγιώτα Βοσκόπουλου, αναφέρεται και στον έρωτα του αδελφού της με τη Ζωή Λάσκαρη, όταν ακόμα ήταν παντρεμένος με τη Στέλλα Στρατηγού.

«Τη Λάσκαρη τη γνώρισε όταν έπαιζαν μαζί στο “Μαριχουάνα Στοπ”.


Τότε τρελάθηκε ο άνθρωπος. Το παθαίνει αυτό οποιοσδήποτε όταν ερωτευτεί.

Αυτό έπαθε όταν γνώρισε τη Ζωή. Και ξέχασε και σπίτι και δουλειά και συνεργάτες και τα πάντα και έφυγε μαζί της.

Η Στέλλα η καημένη τότε που έφυγε με τη Δούκισσα, προσπάθησε, έτρεξε, τον “κυνήγησε” και τον κατάφερε να έρθει πίσω.

Μα τώρα με τη Λάσκαρη δεν έκανε τίποτα, γιατί κατάλαβε πως ό,τι κι αν έκανε θα ήταν πια μάταιο.

Φυσικά και φώναξε και έκλαψε και στενοχωρήθηκε. Μα όταν τελικά χώρισε έκανε την ανάγκη φιλοτιμία και το ξεπέρασε.

Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει άλλωστε. Η ζωή συνεχίζεται και είναι τόσο ωραία. Ό,τι πέθανε, πάει πέθανε.

Και ο έρωτας του Τόλιου για τη Στέλλα δεν υπάρχει, που θα πει πέθανε.

Η Στέλλα το κατάλαβε και το κατάπιε και πια δεν είπε τίποτα άλλο.

Πάντως ένα πράγμα είναι βέβαιο: Μπορεί ο έρωτας του Τόλιου για εκείνη να πέθανε, έμεινε όμως η εκτίμηση και η αγάπη του και το ενδιαφέρον του που είναι πάντα ζωντανά για τη Στέλλα.

Όσα χρόνια κι αν περάσανε, της το δείχνει με κάθε τρόπο. Για παράδειγμα, ό,τι ώρα και να του πει “Τόλιο έχω ανάγκη από λεφτά”, κόβεται και της τα στέλνει.

Και είπαμε, έφυγε με τη Λάσκαρη και άρχισε μια ιστορία μαζί της που κράτησε περίπου τρία χρόνια.

Τρία χρόνια έρωτας, πάθος και λατρεία. Μα και τρέλα και στενοχώρια και αγωνία.

Έρωτας τρελός, λοιπόν, για τη Λάσκαρη. Θεά την έβλεπε και θεά την ένιωθε. Ξανθή αγαπημένη Παναγιά.


Πρέπει, όμως, να πω πάλι πως καμιά γυναίκα του, εκτός από τη Στέλλα, δεν του έδειξε αυτή την αφοσίωση, αυτή την αγάπη.

Τρία χρόνια με τη Λάσκαρη, λοιπόν, έρωτας και πάθος και έκσταση. Οι εραστές του ονείρου.

Του ονείρου που τελείωσε και έσβησε τόσο γρήγορα. Αν εξαρτιόταν από αυτόν, αυτό το όνειρο θα μπορούσε να ήταν ατελείωτο και παντοτινό και πραγματικό.

Μα αφού άλλα ονειρευόταν αυτός και άλλα μελέταγε εκείνη, το όνειρο πήρε τέλος. Και μια μέρα βρέθηκε ως συνήθως μόνος, πικραμένος να κλαίει. Ήταν απαρηγόρητος.

Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Τόσο πολύ του είχε κοστίσει. Μεταξύ αυτών που του συμπαραστάθηκαν τότε ήταν και η Μαρινέλλα…»

Ο σκληρός χωρισμός  με τη Λάσκαρη

Ο χωρισμός με τη Ζωή Λάσκαρη καταρράκωσε τον Τόλη Βοσκόπουλο.

Ο Πάνος Ζόγκας γράφει σε ειδικό αφιέρωμα που έκανε στο περιοδικό Down Town για το τέλος της σχέσης τους

«Το καλοκαίρι του ’73 είναι το σκοτεινό καλοκαίρι που γράφτηκε ο επίλογος της σχέσης τους. Τότε ο Τόλης είχε κλείσει μια σειρά συναυλιών στη Νέα Υόρκη.

Η Ματούλα λέει για για πρώτη φορά τι ακριβώς έγινε εκείνη την περίοδο: “Ο Τόλης φοβόταν πολύ τα αεροπλάνα. Δεν ταξίδευε ποτέ. Έτσι αποφασίσαμε να πάμε εγώ, ο Τόλης, η Ζωή και η Μάρθα Καραγιάννη με το πλοίο.

Το ταξίδι κράτησε 30 μέρες, εκεί ο Τόλης θα έμενε δύο εβδομάδες και μετά θα επέστρεφε πάλι με το καράβι. Η Ζωή όμως έπρεπε να επιστρέψει πιο γρήγορα για να γυρίσει τον Αστερισμό της Παρθένου.

Επιστρέφει στην Ελλάδα και κατά κάποιον τρόπο εξαφανίζεται”.


Η Ματούλα περιγράφει το άδοξο και επίπονο τέλος: “Εγώ ήμουν στην Ρώμη, όσο ο Τόλης ήταν στην Αμερική.

Μου τηλεφωνεί μια μέρα η Ζωή και μου λέει «μάζεψε τα πράγματά σου και έλα επειγόντως στην Αθήνα, αποφάσισα να τελειώσει η ιστορία με τον Τόλη.

Πρέπει να έρθεις και να πας στο αεροδρόμιο να τον παραλάβεις”. Έκανα ό,τι μου είπε η Ζωή. Τον περιμένω στο αεροδρόμιο και τον βλέπω να έρχεται στην αίθουσα σχεδόν συντετριμμένος.

Συνέβησαν πολλά και τίποτα. Απλώς η Ζωή αποφάσισε να περάσει στο επόμενο κεφάλαιο της προσωπικής της ζωής και ποτέ δεν είπε στον Τόλη «χωρίζουμε».

Απλώς εξαφανίστηκε, δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και εκείνος τρελαινόταν ακόμη περισσότερο. Ακόμη και σε αεροπλάνο μπήκε, που τα έτρεμε, για να έρθει στην Αθήνα και να μάθει τι γίνεται.

Ο φόβος ότι έχανε τη Ζωή υπερνίκησε τη φοβία του για τις πτήσεις, δεν καταλάβαινε τίποτα. Η μόνη, λοιπόν, που θα μπορούσε να τον παραλάβει ήμουν εγώ. Ήμουν η πιο κατάλληλη για να τον παρηγορήσει, να του εξηγήσει, να τον ηρεμήσει. Γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ήμασταν οι τρεις μας συνέχεια μαζί και έτσι ανέλαβα τον ρόλο να του ανακοινώσω ότι όλα τελείωσαν.

Αμέσως από το αεροδρόμιο πήγαμε στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στις καμπάνες στη Γλυφάδα και μείναμε για λίγο καιρό εκεί.

Εκείνη την περίοδο μάθαινε νέα της Ζωής, το πώς ήταν και συχνά έκλαιγε σαν μωρό παιδί. Κάθε βράδυ περνούσε με το αυτοκίνητό του έξω από το σπίτι της, καθόταν περίπου μία ώρα από κάτω και έφευγε. Ήταν απαρηγόρητος. Είχε κλειστεί στον εαυτό του και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Η φράση “τα λόγια είναι περιττά” ήταν ένας τίτλος που βγήκε γι’ αυτήν τη σχέση.

Για εμένα ο Τόλης δυο γυναίκες αγάπησε μόνο. Τη Ζωή Λάσκαρη και την Άντζελα Γκερέκου. Απλώς τη Ζωή τη γνώρισε σε μια εποχή που ήταν και οι δύο πολύ νέοι και είχε κατά κάποιον τρόπο ο δεσμός τους ημερομηνία λήξης".

Παρά το άδοξο τέλος του έρωτα τους, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Ζωή Λάσκαρη έμειναν φίλοι. Συνέχισαν να μιλούν με αγάπη και θαυμασμό ο ένας για τον άλλο.

Ο γάμος με τη Μαρινέλλα

Η 39χρονη τότε Μαρινέλλα θα μπει στη ζωή του Τόλη λίγο μετά τον χωρισμό του με τη Ζωή Λάσκαρη. Εκείνη μόλις έχει χωρίσει από τον Φρέντυ Σερπιέρη.

Παντρεύτηκαν τον Δεκέμβριο του 1975 στην τραπεζαρία του διαμερίσματος της Μαρινέλλας στην οδό Αστυδάμαντος στο Παγκράτι! Καλεσμένοι στο «κεκλεισμένων των θυρών» μυστήριο, το ζεύγος Κατσαρού, που έγιναν κουμπάροι, ο Φρέντυ Γερμανός και η αδελφή της Μαρινέλλας με τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι σύντομα μαζί με την εκτός γάμου κόρη της Μαρινέλλας, Τζωρτζίνα, μετακόμισε στη βίλα της Νέας Κηφισιάς, την οποία ο Τόλης αγόρασε από τη Ρένα Βλαχοπούλου.






Οι δύο τραγουδιστές έγιναν ντουέτο στη ζωή και την τέχνη. Ηχογράφησαν μαζί το αξέχαστο «Εγώ κι εσύ» το 1974, το οποίο έκανε ρεκόρ πωλήσεων. Εμφανίστηκαν παρέα στη «Νεράιδα», αλλά την παράσταση την έκλεβε εκείνη, ξεδιπλώνοντας όλο το φωνητικό και χορευτικό της ταλέντο.

Είχε ήδη αφοσιωθεί στην επιτυχημένη καριέρα της μετά από μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη που απογοήτευσε και τους δύο.

Μετά από 8 χρόνια κοινής ζωής χώρισαν. 


Η Παναγιώτα Βοσκοπούλου γράφει γι' αυτή τη σχέση: «Σιγά σιγά και λίγο λίγο ο Τόλιος παρηγορήθηκε, η πληγή επουλώθηκε, η συμπαράσταση έγινε έρωτας με τη Μαρινέλλα και μια μέρα έσκασε η βόμβα: “

Ο Βοσκόπουλος και η Μαρινέλλα παντρεύονται”. Άλλο τραγικό, μεγάλο λάθος. Άλλη μια τραυματική εμπειρία γι’ αυτόν.


Άλλη μια απογείωση προς τα σύννεφα, απογείωση προς τα ουράνια και τα άστρα. Έρωτας ως τον ουρανό στεγασμένος σε ένα τριάρι διαμέρισμα που ήταν τότε το σπίτι της Μαρινέλλας στο Παγκράτι.

Όμως τέτοιοι θεϊκοί, μεγάλοι έρωτες δεν χωράνε στα τριάρια, και πέρασε αλίμονο ο καιρός που “ο Πυγμαλίωνας ήθελε την Γαλατίαν και μία καλύβην”.

Τότε στη Γαλατία ήταν αρκετή η καλύβα. Τώρα το λιγότερο που θέλει είναι ένα πεντάρι διαμπερές και πολυτελές.

Έτσι η τρελή αγάπη του Τόλιου και της Μαρινέλλας μετακόμισε σε μια βίλα πολυτελείας στη Γλυφάδα.


Ξανά πάλι αφοσίωση και εγκατάλειψη του εαυτού του, αφού ακόμα και τη δουλειά του και την καριέρα του είχε αρχίσει να παραμελεί.

Εδώ πρέπει να πω κάτι που το άκουσα πολλές φορές. Κατά καιρούς πολλοί είπαν πως τον Βοσκόπουλο τον ανέδειξε η Στρατηγού, η Δούκισσα και γενικά οι γυναίκες του.


Αυτό είναι λάθος. Συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Καμιά γυναίκα του δεν τον ανέδειξε ούτε τον βοήθησε καλλιτεχνικά. Λίγο πολύ τον ζημιώσανε.

Ο Τόλης είναι ιππότης στις γυναίκες του και αυτό είναι που τον τρώει. Στη Γλυφάδα δεν έμειναν πολύ.

Ο Τόλης αγόρασε τη βίλα της Κηφισιάς από τη Ρένα Βλαχοπούλου. Ένα ωραίο και μεγάλο σπίτι που στέγασε την ευτυχία του.

Ή να πούμε πιο σωστά, τη δυστυχία του, γιατί πολύ λίγες ήταν οι χαρές μαζί της. Έκανε κοντά της υπομονή οκτώ χρόνια, γιατί εξακολουθούσε να την αγαπά παράφορα και γιατί αγαπούσε σαν δικό του παιδί την κόρη της, την Τζωρτζίνα.

Όταν παντρεύτηκε τη Μαρινέλλα, η Τζωρτζίνα ήταν λίγων μηνών, στα σπάργανα, και πάντα ήταν τρελός από αγάπη γι’ αυτό το παιδί.

Το λάτρευε κυριολεκτικά. Όπως τον άκουσα να λέει αργότερα, όταν έμεινα μαζί του στην καμπάνα, η ζωή με τη Μαρινέλλα ήταν πάρα πολύ δύσκολη.


Και είχε πει μερικές φορές να φύγει, όταν τον έπνιγε το άδικο, μα η υπερβολική αγάπη που είχε και στις δύο τον έκανε να κάνει υπομονή.

Υπομονή στην υπομονή άνοιξε την πόρτα μια μέρα, έφυγε και δεν ξαναγύρισε.

Από τη Λάσκαρη που έφυγε πήρε μια βαλίτσα ρούχα.


Από τη Μαρινέλλα δεν πήρε τίποτα. Ούτε ένα πουκάμισο, ούτε μισό παντελόνι. Μπήκε στο αυτοκίνητό του και έφυγε. Άλλη μια πικρή εμπειρία και τόσο του κόστισε που έπεσε βαριά άρρωστός.

Έπαθε γαστρορραγία και χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο να γίνει καλά. Και άργησε πολύ να συνέλθει. Και σωματικά μπορεί να συνήλθε, γιατί έχει γερό οργανισμό, η ψυχή του, όμως, έμεινε για πολύ καιρό λαβωμένη».

To πρώτο "ριάλιτι "της  Ελλάδας - Ο γάμος με την Τζούλια Παπαδημητρίου

Λαμπερός γάμος - Θυελλώδες διαζύγιο. Δικαστήρια διαμάχες και πολλά τηλεοπτικά παράθυρα. Κάπως έτσι θα περιγράφαμε συνοπτικά το γάμο του Τόλη Βοσκόπουλου με την Τζούλια Παπαδημήτριου.

Γνωρίστηκαν στο κέντρο "Ακρωτήρι" . Η Τζούλια Παπαδημητρίου τότε ήταν 26 χρονών. 

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιανουάριο του 1985, αρραβωνιάζονται στο σπίτι του Γιώργου Κατσιφάρα στη Φιλοθέη, όπου παραστάθηκε συμβολικά ως κουμπάρος ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου - εποχή που ο Βοσκόπουλος  τού αφιέρωνε το «Ανεπανάληπτος».

Ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Τζούλια Παδημητρίου απέκτησαν μαζί μια κόρη τη Χαρά, και παντρεύτηκαν το 1990. Πέντε χρόνια αργότερα θα ακολουθήσει ο θυελλώδης χωρισμός.

Δικαστικές διαμάχες που κράτησαν πολλά χρόνια και αντίστοιχες διαμάχες στα τηλεοπτικά παράθυρα, με εκατέρωθεν βολές και κατηγορίες. 

 

Τελειώνοντας το πολυσέλιδο ημερολόγιο με τη ζωή του αδερφού της Τόλη, η Παναγιώτα Βοσκοπούλου κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε όσα -όπως η ίδια λέει- έζησε με τον αδελφό της και την Τζούλια Παπαδημητρίου, ρίχνοντας ευθείες βολές στη γυναίκα που «δεν τον αγάπησε ποτέ».

Αναφέρεται λεπτομερώς στην οικογένεια της Τζούλιας, στην κόρη του Τόλη με την Τζούλια, στις δικαστικές διαμάχες του ζευγαριού καθώς και σε όσα σημάδεψαν τη ζωή του Τόλη τη δεκαετία του ‘90 και έγιναν ένα μεγάλο τηλεοπτικό σίριαλ που διάρκεσε για μήνες . Μάλιστα, η ίδια πριν κλείσει τα μάτια της και δώσει τα απόρρητα τετράδια-ημερολόγια με τη ζωή του Τόλη, έλεγε: «Αδελφούλη μου γιατί; Γιατί δεν πρόσεξες».

Ο γάμος με την Άντζελα Γκερέκου - Μια γυναίκα μια αγάπη μια ζωή

Ο Τόλης Βοσκόπουλος γνώρισε την Άντζελα Γκερέκου το 1995 Είχε μόλις αρχίσει να συνέρχεται από τον "Γολγοθά" όπως χαρακτήριζε την δικαστική περιπέτεια με την προηγούμενη σύζυγο του.


Το ζευγάρι γνωρίστηκε  όταν η Άντζελα πήγε να ακούσει τον Τόλη την εποχή που τραγουδούσε στο On The Rocks της Βάρκιζας και το κέντρο ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Η Γκερέκου παρέα με το Γ.Βαρδινογιάννη , ήταν από τους λίγους που μπήκαν στο καμαρίνι του Τόλη. Τα καταγάλανα μάτια της, κατέκτησαν αμέσως τον αγαπητό τραγουδιστή.



Εκείνο το βράδυ ενώθηκαν για πάντα και ένα χρόνο μετά παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους έγινε στις 2 Αυγούστου του 1996 και ήταν το γεγονός της χρονιάς.

Παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα  με κουμπάρους τον δημοσιογράφο, Τέρενς Κουίκ και τον επιχειρηματία Στέργιο Βρούσγο. Ο γάμος τους έμελλε να κρατήσει μέχρι σήμερα.


Ύστερα από 25 χρόνια τους χώρισε ο θάνατος του Τόλη.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ