Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη ανάρτηση της Άντζελας Γκερέκου για τον χαμό του «άρχοντα» του ελληνικού τραγουδιού (φωτό)

 Έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Την πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση του χαμού του αγαπημένου της άντρα Τόλη Βοσκόπουλου έκανε η Άντζελα Γκερέκου που έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους την στηρίζουν την δύσκολη αυτή στιγμή.

Η πρόεδρος του ΕΟΤ, αρχιτέκτων, ηθοποιός και πρώην βουλετής έγραψε στο Facebook «....σας ευχαριστώ.....?» και εκατοντάδες κόσμου έγραψαν στα σχόλια λόγια συμπαράστασης.

«Θερμά συλλυπητήρια ,επιτρέψτε μου να πω με την αγάπη σας κ την φροντίδα σας τον δικαιώσατε κ πιστεύω μαζί σας έζησε όπως επιθυμούσε κ του άξιζε..να είστε καλά καλή δύναμη καλή συνέχεια στην ζωή ..να τον θυμάστε έτσι κι αλλιώς θα μείνει αξέχαστος!» έγραψε κάποιος από τους φίλους της στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης ενώ άλλο σχόλιο αναφέρει:

«Έφυγε ό ανεπανάληπτος Τόλης Βοσκόπουλος καλό παράδεισο νά έχει και εμείς πού κλάψαμε αγαπήσαμε βγάλαμε ξενύχτια με ττον Τόλη θά τόν έχουμε στην καρδιά μας πάντα και ή επόμενες γενιές θά κάνουν τό ίδιο με τόν Τόλη θά αγαπήσουν με τον Τόλη θά βγάλουν ξενύχτια ... γιατί είπαμε... Ανεπανάληπτος! Θερμά συλλυπητήρια».

«Θερμά συλλυπητήρια για τον ανεπανάληπτο πρίγκιπα του ελληνικού τραγουδιού !!Καλη δύναμη σε εσάς και το κοριτσάκι σας...θα σας προστατευει από την γειτονιά των αγγέλων!!» θα γράψει κάποιος άλλος.

Δείτε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άντρας που λάτρεψαν οι διάσημες γυναίκες - Από τη Στέλλα Στρατηγού & τη Ζωή Λάσκαρη ως τη Μαρινέλλα & την καλλονή Άντζελα Γκερέκου (φώτο- βίντεο)

Να σημειωθεί ότι η Άντζελα Γγκερέκου και ο «άρχοντας του ελληνικού τραγουδιού» παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα το 1996 ενώ το 2001 έφεραν στον κόσμο την μοναχοκόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου η οποία επίσης είχε ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram.

Ειδικότερα η νεαρή ηθοποιός δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από όταν εκείνη ήταν ακόμα μικρούλα γράφοντας «σε αγαπώ πολύ». Να σημειωθεί ότι η ίδια κατέβασε αργότερα το ποστ της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ