Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Σπαραγμός στο τελευταίο αντίο στην 26χρονη Γαρυφαλλιά - τραγικές φιγούρες η μητέρα & τα αδέρφια της (φωτό - βίντεο)

Κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες»

Σε κλίμα οδύνης γίνεται η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλίας, που δολοφονήθηκε στην Φολέγανδρο, στο Βέλο Κορινθίας.

Η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 30χρονο σύντροφό της, όπως εκείνος έχει ομολογήσει,όταν την έσπρωξε στα βράχια με αποτέλεσμα να χτυπήσει και να πέσει στη θάλασσα όπου επήλθε ο πνιγμός της σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς της και τα τρία αδέρφια της. Την ώρα που έφτανε η σορός της κοπέλας στην εκκλησία κάποιοι κρατούσαν ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά – Όχι άλλοι νταήδες», σύμφωνα με το hlektra,gr.

Απαρηγόρητοι οι γονείς της και τα αδέρφια της τη συνοδεύουν στην τελευταία της κατοικία. Οι συγγενείς της άτυχης 26χρονης κοπέλας, ακολούθησαν την πομπή του αυτοκινήτου που μετέφερε τη σορό της στην εκκλησία κρατώντας ένα πανό που έγραφε «Όχι άλλη Γαρυφαλλιά».

Λευκά μπαλόνια και στεφάνια βρίσκονται στα σκαλιά της εκκλησίας ενώ μοιράζονται και λευκές μπομπονιέρες. Τα τρία αδέρφια της Γαρυφαλλιάς, σύμφωνα με πληροφορίες θέλουν να οργανώσουν μια ημερίδα κατά της βίας η οποία θα γίνει στη μνήμη της αδικοχαμένης 26χρονης προκειμένου να σταματήσουν φαινόμενα γυναικοκτονιών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ