Στον Λευκό Οίκο το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας: Τα κομψά σύνολα της Τζιλ Μπάιντεν & της βασίλισσας Ράνιας - η μια στα κόκκινα, η άλλη στα λευκά (φωτό & βίντεο)

Επίσημη συνάντηση με τον Αμερικανό πρέδρο και την πρώτη κυρία

Συνάντηση με το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας είχε την Δευτέρα (19/7) ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ.

Ειδικότερα ο βασιλιάς Αμπντάλα και η βασίλισσα Ράνια πραγματοποίησαν την πρώτη επίσημη επίσκεψη τους στον Λευκό Οίκο μετά την ανάληψη της προεδρίας από τον Τζο Μπάιντεν, ενώ η τελευταία φορά που βρέθηκαν εκεί ήταν το 2017 και 2018, όταν πρόεδρος ήταν ο Ντόναλντ Τραμπ.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Λευκός Οίκος στις 7 Ιουλίου αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι «η επίσκεψη της Αυτού Μεγαλειότητας θα επισημάνει τη διαρκή και στρατηγική εταιρική σχέση μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ιορδανίας (...) Θα είναι μια ευκαιρία να συζητηθούν οι πολλές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η Μέση Ανατολή και να αναδειχθεί ο ηγετικός ρόλος της Ιορδανίας στην προώθηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην περιοχή».

Κομψή όπως πάντα η σύζυγος του μονάρχη της Ιορδανίας είχε επιλέξει για την περίσταση ένα κόκκινο φόρεμα το οποίο είχε συνδυάσει με μια μεγάλη μαύρη ζώνη στην μέση και γόβες σε μπεζ απόχρωση. Στον λαιμό της είχε ένα όμορφο κολιέ με ιδιαίτερο σχήμα ενώ τα μαλλιά της ήταν κάτω με τις ελαφριές μπούκλες να τους δίνουν κίνηση.

Σικ ήταν όμως και η εμφάνιση της Τζιλ Μπάιντεν που επέλεξε ένα από τα χρώματα που της πάει περισσότερο, το λευκό. Ειδικότερα η πρώτη κυρία φόρεσε ένα φόρεμα ως το γόνταο το οποίο είχε μια χρυσή λεπτή ζώνη στην μέση ενώ από πάνω το είχε συνδυάσει με ένα σορτί σακάκι.

Όσο για τα παπαούτσια της αυτά ήταν από τον οίκο Dior. Με κοντό τακούνι και σχέδια έδιναν στο σύνολό της μια πιο ιδιαίτερη πινελιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ