Έγκλημα στην Φολέγανδρο: Στον ανακριτή σήμερα ο 30χρονος - Ζήλεια, η επιθετική του συμπεριφορά & οι μαρτυρίες (βίντεο)

Ο 30χρονος ζήλευε τη Γαρυφαλλιά....

Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 30χρονος σύντροφος της άτυχης Γαρυφαλλιάς που της αφαίρεσε τη ζωή στη Φολέγανδρο, όπου βρίσκονται για διακοπές.

Ο δολοφόνος θα κληθεί να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες ώρες με βάση την ιατροδικαστική έρευνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ιατροδικαστής θα ζητήσει επιπλέον φωτογραφικό υλικό από το σημείο όπου ο 30χρονος έριξε την κοπέλα στη θάλασσα.

Η ιατροδικαστική έκθεση για τη δολοφονία της 26χρονης στη Φολέγανδρο έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν όταν την έσπρωξε στο θάνατο ο 30χρονος σύντροφός της. Τώρα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο δράστης να είχε χτυπήσει το θύμα στο κεφάλι και μετά να την έριξε στα βράχια.

 

 

Οι μαρτυρίες των ανθρώπων που είδαν τελευταίοι το ζευγάρι πριν από το αποτρόπαιο έγκλημα βρίσκονται και αυτές στο μικροσκόπιο των Αρχών.

Ενδεικτικά είναι τα όσα είπε η Κατερίνα Κουτσούρη, ιδιοκτήτρια εστιατορίου στην παραλία του Αγίου Νικολάου, όπου έκανε ελεύθερο κάμπινγκ το ζευγάρι.

 

 

Οπως ανέφερε, τα παιδιά πήγαιναν το πρωί για να πάρουν καφέ. «Την έπαιρνε γρήγορα, την παρακάλαγα τη Γαρυφαλλιά να κάτσει μαζί μας, μου λέει “θέλει να περπατήσουμε, θέλει να δει το νησί”, του έλεγα αυτού “καλά, ρε παιδί μου, διακοπές κάνεις, ηρέμησε λίγο” και μου απαντούσε "όχι, όχι, αυτό μου αρέσει εμένα”», είπε η ιδιοκτήτρια του εστιατορίου, προσθέτοντας: «Ζήλευε, εγώ πιστεύω ότι ζήλευε, γιατί και τα παιδιά του μαγαζιού που της μιλάγανε, εκείνος την έπαιρνε και έφευγε. Δεν άφηνε περιθώριο να της μιλήσεις».

 

 

 

Ο 30χρονος έπαιρνε αγωγή 

Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται και το ενδεχόμενο η 26χρονη να ήθελε να τον «εγκαταλείψει» και να φύγει από το νησί, λόγω των συχνών τσακωμών. Το ενδεχόμενο αυτό εξετάζεται καθώς η κοπέλα είχε πάρει μαζί της όλα τα ρούχα της από το σημείο που είχαν στήσει τη σκηνή τους.

Μέσα στη σκηνή βρέθηκε και κατασχέθηκε από τους αστυνομικούς ο ρουχισμός του 30χρονου, αλλά και μια σακούλα με φάρμακα, με τις Αρχές να εξετάζουν την αγωγή που έπαιρνε τους τελευταίους μήνες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ