Η βασίλισσα Ελισάβετ 95 ετών οδηγεί την Range Rover της και «κόβει» βόλτες στο αγαπημένο μέρος του πρίγκιπα Φίλιππου (φωτό)

 Έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα

Ένα ήρεμο σαββατοκύριακο σε ένα από τα αγαπημένα μέρη του συζύγου της πρίγκιπα Φίλιππου πέρασε η βασίλισσα Ελισάβετ που μπήκε πάλι πίσω από το τιμόνι της λατρεμένης της Range Rover.

Η Ελισάβετ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα αυτοκίνητα και δεν είναι η πρώτη φορά την βλέπουμε να οδηγεί. Άλλωστε η ίδια όταν ήταν ακόμα έφηβη - κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου - εκπαιδεύτηκε ως οδηγός και μηχανικός!

Τώρα η Βρετανίδα μονάρχης ταξίδεψε στην οικεία της βασιλικής οικογένειας στο Sandringham, όπου συνήθως περνούν τις διακοπές των Χριστουγέννων. Ο πρίγκιπας Φίλιππος, σύμφωνα με το People όταν αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα το 2017 πέρασε αρκετό χρόνο στο Wood Farm στο οποίο είχε ιδιαίτερη αδυναμία.

Την ίδια ώρα πηγή είπε στην Daily Mail ότι η συγκεκριμένη οικεία είναι ένα μέρος όπου η βασίλισσα «μπορεί να ξεφύγει για λίγο από την πίεση της μοναρχίας και να βρεθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας».

Ο φωτογραφικός φακός λοιπόν αποθανάτισε την 95χρονη μονάχρη μέσα στο αυτοκίνητο μαζί με τους βοηθούς της να οδηγάει στο Sandringham φορώντας τα γυαλιά ηλίου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ