Ο γοητευτικός πρίγκιπας της Σουηδίας Καρλ Φίλοπ με την πριγκίπισσα του Σοφία, πρώην ριάλιτι σταρ & τα τρία παιδιά τους - Το πρώτο οικογενειακό πορτρέτο

Τι όμορφη οικογένεια... 

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ της Σουηδίας και η πριγκίπισσα Σοφία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας το 2015 και απέκτησαν τρεις γιους τον 4χρονο πρίγκιπα Αλεξάντερ, τον 3χρονο πρίγκιπα Γκαμπριέλ και τον μόλις λίγων μηνών Julian. 

 

 

 

Mάλιστα ο μικρόύλης Julian γεννήθηκε στις 26 Μαρτίου 2021.

Ο πρίγκιπας Καρλ Φίλιπ είναι ο μοναχογιός του βασιλιά Καρλ Γκουστάβ και της βασίλισσας Σοφίας της Σουηδίας και 4ος στην διαδοχή του θρόνου. Επόμενη στην σειρά να διαδεχθεί τους γονείς τους είναι η αδελφή του πριγκίπισσα Βικτώρια. 

 

 

 

 

Η πριγκίπισσα Σοφία, μια από τις ωραιότερες γαλαζοαίματες της Ευρώπης είναι γεννημένη το 1984 ως Σοφία Χριστίνα Χέλκβιστ.  Πριν από το γάμο της, η Σοφία ήταν μοντέλο και διαγωνιζόμενη σε τηλεοπτικό ριάλιτι. 

 

 

Το ζευγάρι πριν λίγες ημέρες αποκάλυψε τα νέα πορτρέτα της οικογένειας τους. Όπως θα δείτε χαμογελούν όλοι τους και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ο Καρλ Φίλιπ έχει αγκαλιά το μωράκι ενώ η Πριγκίπισσα έχει ένα νέο look στα μαλλιά της., αφού είναι μια από τις λίγες φορές που την βλέπουμε με αφέλειες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ