Vintage pic: Ο Τόλης Βοσκόπουλος από τον φακό του Κλεισθένη το 1975 - Σωστός πρίγκιπας με μαύρο σμόκιν και την πίπα στο στόμα

Αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο λίγοι Έλληνες ερμηνευτές

Μια απίθανη vintage φωτογραφία του Τόλη Βοσκόπουλου, που τράβηξε το 1975 ο Κλεισθένης Δασκαλόπουλος έχει αναρτηθεί στην σελίδα studio_kleisthenis στο Instagram.

Ο «πρίγκιπας του ελληνικού τραγουδιού» ποζάρει με την πίπα στο στόμα και το μαύρο του σμόκιν σαν πραγματικός γόης της εποχής.

Στην ανάρτηση διαβάζουμε τα εξής: «Ο Τόλης Βοσκόπουλος με τον φακό του Κλεισθένη τον Νοέμβριο του 1975 στα χρόνια του έγγαμου βίου του με την Μαρινέλλα όπου μετά από μια θριαμβευτική του περιοδεία σε πόλεις της Αμερικής, εμφανίζεται μαζί της τον χειμώνα στην θρυλική "Νεράιδα" με εξίσου τεράστια επιτυχία.

Δείτε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο άντρας που λάτρεψαν οι διάσημες γυναίκες - Από τη Στέλλα Στρατηγού & τη Ζωή Λάσκαρη ως τη Μαρινέλλα & την καλλονή Άντζελα Γκερέκου (φώτο- βίντεο)

Ο "Πρίγκιπας" του Ελληνικού λαϊκού τραγουδιού που αγαπήθηκε και λατρεύτηκε όσο λίγοι Έλληνες ερμηνευτές "έφυγε" σήμερα από την ζωή διαγράφοντας για δεκαετίες μια λαμπρή καριέρα γεμάτη μοναδικές επιτυχίες που παραμένουν μέχρι σήμερα κλασικές και αγαπημένες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ