Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Aπό αύριο μπαίνουμε σε ένα αρκετά έντονο διάστημα, όχι μόνο στη χώρα μας, αλλά στο παγκόσμιο χωριό

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Σήμερα είναι η τελευταία ημέρα παραμονής της Αφροδίτης στον Λέοντα, καθώς αύριο προχωρά στη γήινη, πρακτική Παρθένο και η τελευταία ολόκληρη μέρα για τον Ήλιο στον Καρκίνο. Αύριο θα προχωρήσει στο ζώδιο του Λέοντα, καθώς μπαίνουμε επίσημα στην καρδιά του καλοκαιριού.

Από τις 22/7 μέχρι τις 22/8 οι Λέοντες γιορτάζουν τα γενέθλια τους φέτος (κάθε χρόνο διαφοροποιείται αυτό) και μπαίνουμε σε ένα διάστημα που ορίζεται από δυο Πανσελήνους στο ίδιο ζώδιο αυτό του Υδροχόου. 

ΚΡΙΟΣ 

Η πιο θετική ημέρα της εβδομάδας για το ζώδιο σας απλώνεται μπροστά σας, καθώς η Σελήνη από τον φιλικό σας Τοξότη σχηματίζει τρίγωνα (αρμονικές όψεις) με τον Άρη και την Αφροδίτη στον Λέοντα. Η πύρινη ενέργεια είναι έντονη στη διάρκεια της μέρας και σας επιτρέπει να διαχειριστείτε τον χρόνο σας όπως εσείς επιθυμείτε, χωρίς σπουδαία εμπόδια ή προβλήματα. Θέματα που αφορούν στο μέλλον των σπουδών, των επαγγελματικών σας σχεδίων, θέματα που αφορούν ταξίδια, αλλά και νομικά ζητήματα, μπορεί να έχουν θετικές λύσεις σήμερα.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα ολοκληρώνεται η πορεία του κυβερνήτη σας, της Αφροδίτης, σε ένα δυσαρμονικό προς το δικό σας ζώδιο τον Λέοντα κι έτσι ένας από τους παράγοντες δυσκολίας του φετινού καλοκαιριού τελειώνει. Σαφώς δεν είναι το πιο εύκολο ούτε το πιο απλό καλοκαίρι της ζωής σας.

Μην ξεχνάτε ότι σε όλη τη διάρκεια του βρίσκεστε διαρκώς κάτω από την επιρροή του Κρόνου που άλλοτε είναι πιο εμφανής κι άλλοτε περνά πιο απαρατήρητη. Όταν υπάρχουν και συνοδευτικές όψεις από άλλους πλανήτες που σας ζορίζουν, τότε οι δυσκολίες μπορεί να σας φαίνονται βουνό ή δεν έχετε ίσως την καλή ψυχολογία να τις αντιμετωπίσετε. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη, σχηματίζοντας δυο συμπαθητικές όψεις με τον Άρη και την Αφροδίτη από τον φιλικό σας Λέοντα. Μάλιστα σήμερα είναι και η τελευταία ημέρα που η Αφροδίτη παραμένει στο πύρινο και ενθουσιώδες αυτό ζώδιο, που ταιριάζει πολύ στην ιδιοσυγκρασία σας και έχει την απαραίτητη εξωστρέφεια. Γι’ αυτό κοιτάξτε να την εκμεταλλευτείτε όσο μπορείτε, κυρίως από πλευράς επικοινωνίας και επαφών με τους άλλους, είτε για επαγγελματικούς λόγους είτε για να το ρίξετε λίγο έξω και να διασκεδάσετε. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ