Στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος - Ποιος είναι ο σύζυγος της Θεοφανίας Παπαθωμά

Ο γνωστός τραγουδιστής μπαίνει στο στίβο της πολιτικής.

Ο τραγουδιστής Γρηγόρης Πετράκος, προσχωρεί στο κόμμα του Γιώργου Τράγκα, όπως ανακοίνωσε ο δημοσιογράφος. 

Ο Γρηγόρης Πετράκος σύντροφος της Θεοφανίας Παπαθωμά έχει απασχολήσει με τις τοποθετήσεις του για τον κορωνοϊό και τα εμβόλια. 

Στην ανάρτησή του ο Γιώργος Τράγκας γράφει: 

«Ο γνωστός καλλιτέχνης Γρηγόρης Πετράκος, είναι ένας ελεύθερος και δημοκρατικός άνθρωπος. Από τους πρώτους στη χώρα μας που αντέδρασαν και φώναξαν δυνατά εναντίον των ακραίων, περιοριστικών μέτρων, των lockdown και της παράλογης και τυραννικής φυλάκισης των Ελλήνων, που ισοπέδωσε την οικονομία και τον πολιτισμό.

Ήταν από τους πρώτους Έλληνες που με τεκμηριωμένα στοιχεία, με ορθό λόγο ανήρτησε στο διαδίκτυο βίντεο και δηλώσεις, αποδομώντας όλο το αφήγημα τη χυδαίας κυβερνητικής προπαγάνδας και των ελεγχόμενων πανελλαδικών καναλιών. Χωρίς φόβο μίλησε καθαρά, δηλώνοντας ευθέως την αντίδρασή του στον αυταρχισμό της εκτελεστικής εξουσίας και την ισοπέδωση του Πολιτισμού.

 

 

Ζητήσαμε ως Κίνημα Ελευθέρων Ανθρώπων από τον Γρηγόρη Πετράκο να ενταχθεί στη δομή του Κινήματος, ως αναπληρωτής Γραμματέας και Εκπρόσωπος. Για να λέει τις απόψεις του όπως πάντα, ελεύθερα και δημοκρατικά.

Με χαρά πήραμε τη θετική απάντησή του και υποδεχόμαστε στο Κίνημα Ελεύθεροι Άνθρωποι, έναν καλλιτέχνη, μια ελεύθερη φωνή επισημαίνοντας ότι περίπου δύο χρόνια ο πολιτισμός στην πατρίδα μας και ιδιαίτερα ο χώρος της μουσικής, δέχεται συντριπτικά πλήγματα, καταγράφοντας χιλιάδες ανέργους».

Ποιος είναι ο Γρηγόρης Πετράκος

Ο Γρηγόρης Πετράκος γεννήθηκε στον Πειραιά το 1975. Από την ηλικία των πέντε ετών ξεκίνησε τα μαθήματα της κλασικής κιθάρας και θεωρητικών στο Ωδείο του Πειραϊκού Συνδέσμου με δάσκαλο τον Περικλή Σοφιό από όπου πήρε το Πτυχίο του με Άριστα Παμψηφεί.

Γνωστός στο ευρύ κοινό έγινε μέσα από την συμμετοχή του στο talent show του Αντ1 “Fame Story” (2002-03) λαμβάνοντας την 2η θέση στο μεγάλο τελικό. Είναι με την ηθοποιό Θεοφανία Παπαθωμά από το 2014 και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες, την Αγάπη και την Αθηνά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ