Η 10χρονη κόρη της Mariah Carey στην καμπάνια γνωστής εταιρείας παιδικών ρούχων: Καστανά σγουρά μαλλιά & απίθανο μουτράκι (βίντεο)

«Πριν γίνουν είδωλα ήταν απλά παιδιά»

H Monroe Cannon, η 10χρονη κόρη της Mariah Carey, γίνεται μοντέλο για τις ανάγκες της νέας καμπάνιας της γνωστής εταιρείας παιδικών ρούχων OshKosh B'Gosh.

Με τα σγουρά μελαχρινά μαλλιά της και το απίθανο μουτράκι της η Monroe ποζάρει στον φακό ενώ μέσα από αυτή είναι σαν να ακούμε την φωνή της μικρής Mariah, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ίδια καμπάνια περιλαμβάνει και τους Muhammad Ali και Outkast τους οποίους επίσης βλέπουμε μέσα από τα μάτια δύο πιτσιρικάδων.

«Πριν γίνουν είδωλα ήταν απλά παιδιά που τολμούσαν να φανταστούν ποιοι θα γινόντουσαν κάποια μέρα. Στην επόμενη γενιά ειδώλων: ονειρευτείτε τολμηρά και μετατρέψτε την κάποια μέρα στο σήμερα» διαβάζουμε σε μια από τις αναρτήσεις του brand.

«Σαν μικρό κορίτσι, ήμουν αποφασισμένη να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Τώρα ως μητέρα, μου φέρνει τόση χαρά να βλέπω τα παιδιά μου να οραματίζονται και να αναπτύσσουν τα δικά τους όνειρα που κρατούν στις καρδιές τους» είπε για την καμπάνια η 51χρονη Carey.

Σημειώνεται ότι η Monroe είναι η κόρη που απέκτησε η Mariah Carey από τον πρώην της  Nick Cannon ενώ το ζευγάρι είχε αποκτήσει ακόμα ένα γιο, τον Moroccan Scott που είναι δύδμος με την αδερφούλα του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ