Όλοι υποκλίνονται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο: Διάσημοι Έλληνες & χρήστες των social media «τρελαμένοι» με τον Greek Freak (φωτό)

To όνομά του είναι πρώτο trend στο Twitter

Διάσημοι Έλληνες αλλά και χρήστες των social media υποκλίνονται στον Γιάννη Αντετοκούνμπο που ακόμα μια φορά μας έκανε περήφανους!

Οι Μπακς είναι πρωταθλητές του ΝΒΑ για δεύτερη φορά στην ιστορία τους και πρώτη μετά από 50 χρόνια και ο Giannis αναδείχθηκε MVP των τελικών.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Greek Freak είπε:

 «Σημαίνει πολλά για εμένα. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι που πίστεψε σε εμένα. Ήθελα να τα καταφέρω για την πόλη. Είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα».

Για το γεγονός ότι πλέον τρία αδέλφια της οικογένειας, αυτός, ο Θανάσης και ο Κώστας, έχουν κατακτήσει το πρωτάθλημα: «Πολλοί έκαναν πλάκα πέρυσι που ο Κώστας πήρε το πρωτάθλημα. Τώρα όμως τα καταφέραμε και εγώ και ο Θανάσης».

Στη συνέχεια στη συνέντευξη Τύπου δήλωσε μεταξύ άλλων: 

«Αυτό είναι για τη μητέρα μου, δούλεψε πολύ σκληρά για να είμαι εδώ. Αυτό είναι για τον πατέρα μου, που βλέπει από ψηλά. Αυτό είναι για τη σύντροφό μου, που φροντίζει και προσέχει τον γιο μου. Αυτό είναι για τα αδέρφια μου. Μπορεί να είμαι ξεροκέφαλος κάποιες φορές, απομακρύνομαι από τα social media γιατί θέλω πολύ να πετύχω αυτό εδώ, να τα καταφέρω. Κάθε μέρα, όμως το κάνω για τη μητέρα, τον πατέρα μου, τη σύντροφό μου, τα αδέλφια μου. Ξέρετε τι θέλω να κάνω; Θέλω να δημιουργήσω μια μηχανή του χρόνου και να πάω πίσω και να κερδίσω το Rookie of the Year και μετά να παίζω ερχόμενος από τον πάγκο για να κερδίσω το Sixth Player of the Year. Πλάκα κάνω. Θέλω να γιορτάσουμε, να το ευχαριστηθούμε».

Δείτε μερικά από τα tweets που έγιναν για τον Γιάννη ΑΝτετοκούνμπο και τη νίκη των Μπακς στο NBA

Από την στιγμή που οι Μπακς έγιναν Πρωταθλητές του NBA το όνομα Αντετοκούνμπο είναι πρώτο trend στο Twitter ενώ διάσημα πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης, της πολιτικής και όχι μόνο κάνουν αναρτήσεις για τον κορυφαίο αθλητή. Από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, μέχρι τον Βασίλη Κικίλια και τον Κώστα Μπακογιάννη στελέχη της κυβέρνησης αποθεώνουν τον Greek Freak.

Ένα story όμως για τον θρίαμβο του ανέβασε και ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ ανάλογη ανάρτηση έκανε και ο Νίνο.

«Τρελαμένος» όμως και ο Γιάννης Γκουνταράς που επίσης δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο από τον μεγάλο αγώνα.

«Είναι ο νέος βασιλιάς? του @nba ,έχει πάρει το πρωτάθλημα με 50 πόντους όμως ο Γιάννης @giannis_an34 ψάχνει μέσα στο πλήθος που τον αποθεώνει την οικογένεια του‼️Την οικογένεια που τους κράτησε όρθιους τότε στα Σεπόλια που έδιναν αγώνα για επιβίωση…Στη μητέρα του @veronica_ante3443 και στον πατέρα του που θα είναι περήφανος εκεί ψηλά στον ουρανό για τα παλικάρια του,αφιέρωσε και το πρωτάθλημα??✔️Μπράβο ρε Γιάννη,κυρίως γιατί παραμένεις ένας υπέροχος ΑΝΘΡΩΠΟΣ» έγραψε στο ποστ του.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ