Ημέρα εθνικής γιορτής στο Βέλγιο και η βασιλική οικογένεια έβαλε τα καλά της: Κούκλες η βασίλισσα Ματθίλδη & η 19χρονη διάδοχος (φωτό)

Το βασιλικό ζεύγος μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους

Ημέρα εθνική γιορτής στο Βέλγιο και η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε έξω από τον καθεδρικό ναό του Saints Michael και Gudula στις Βρυξέλλες.

Στην εικόνα που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του παλατιού στο Instagram βλέπουμε τον βασιλιά Φίλιππο μαζί με την βασίλισσα Ματθίλδη και τα τέσσερα παιδιά τους, την διάδοχο πρικγίπισσα Ελισάβετ, τους πρίγκιπες Εμανουέλ και Γκαμπριέλ και την αδερφή τους πριγκίπισσα Ελεονόρ.

Για την περίσταση η Βελγίδα μονάρχης επέλεξε ένα αιθέριο φόρεμα με λουλούδια και κάπα, το οποίο είχε συνδυάσει υπέροχα με ένα πετρόλ τσαντάκι. Τα κοπέλο της, η ασορτί μάσκα και τα γάντια ολοκλήρωναν το royal look της.

Πανέμορφη όμως ήταν και η 19χρονη διάδοχος του θρόνου που είε φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ίδιου χρώματος καπέλο. Τα πέδιλά της από την άλλη ήταν σε nude απόχρωση και τα κορδόνια τους έκαναν την εμφάνισή της πιο θηλυκή. 

Η Ελισάβετ είχε ολοκληρώσει την εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια ενώ κρατούσε ένα τσαντάκι επίσης σε κόκκινο χρώμα.

Την τελευταία φορά που αναρτήθηκε κάποια φωτογραφία της νεαρής πριγκίπισσας ήταν με αφορμή την απόφοίτησή της από το πρώτο έτος της Βασιλικής Στρατιωτικής Ακαδημίας και έτσι το να την βλέπουμε τώρα με το φουστάνι και τα τακούνια της έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις εικόνες που την έδειχναν να εξασκείτε με την στρατιωτική στολή και τον μπερέ της.

Η μικρή της αδερφή πάλι είχε φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα με ίδιου χρώματος μπαρέτες ενώ τα δύο πριγκιπόπουλα ήταν επίσης κομψά με τα σκουρόχρωμα κοστούμια τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ