Η Dolly Parton στα 75 ντύνεται λαγουδάκι του Playboy για χάρη του άντρα της - όπως όταν πόζαρε στο εξώφυλλο του περιοδικού το 1978 (βίντεο)

«Μετά από 57 χρόνια πιστεύει ότι είμαι ακόμα “καυτή”» 

Ένα πολύ ξεχωριστό δώρο επιφύλαξε για τον αγαπημένο της άντρα Carl Thomas Dean η Dolly Parton που αναβίωσε το εξώφυλλο που είχε κάνει το 1978 στο Playboy, για τα γενέθλια του καλού της.

Οι δυο τους είναι παντρεμένοι από το 1966 και τώρα καταλαβαίνουμε πώς κατάφεραν να περάσουν αγαπημένοι πάνω από πέντε δεκαετίες κοινής ζωής!

«Μετά από 57 χρόνια πιστεύει ότι είμαι ακόμα “καυτή”» την ακούμε να λέει μεταξύ άλλων στο βίντεο που δημοσίευσε στην σελίδα της στο Instagram.

Όπως αποκαλύπτει ο άντρας της λάτρευε εκείνο το εξώφυλλο οπότε και αυτή σκέφτηκε να ντυθεί ξανά κουνελάκι για τα γενέθλια του.

«Θυμάστε πριν κάποια χρόνια που είχα πει πως θα πόζαρα ξανά στα 75 μου για το Playboy; Ε, λοιπόν, εγώ είμαι 75, αλλά το Playboy δεν υπάρχει πια και ο σύζυγός μου λατρεύει το ορίτζιναλ εξώφυλλο» αναφέρει ακόμα. 

Έβαλε λοιπόν το μαύρο εφαρμοστό κορμάτι της, τα αυτιά λαγουδιού, τα γάντια και το παπιγιόν και έκανε έκλπηξη στον αγαπημένο της!

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ