Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σε όλη τη διάρκεια της μέρας δίνεται μεγαλύτερη έμφαση στις δουλειές, τα «πρέπει» & τις κάθε λογής υποχρεώσεις μας.

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Με δυο αλλαγές στο πλανητικό σκηνικό υποδεχόμαστε την Πέμπτη. Η μία αφορά την είσοδο της Αφροδίτης στην Παρθένο, επιρροή που θα κρατήσει μέχρι τις 16/8 και μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά πατώντας εδώ και η δεύτερη αφορά την είσοδο του Ήλιου στον Λέοντα στις 17:26 το απόγευμα. Έτσι τα παιδιά που θα γεννηθούν μέχρι τις 17:25 θα εκπροσωπούν το ζώδιο του Καρκίνου, ενώ τα παιδιά που θα γεννηθούν μετά το ζώδιο του Λέοντα.

Φυσικά ο Ήλιος δεν περνά κάθε χρόνο την ίδια στιγμή σε κάθε ζώδιο.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη από τον Αιγόκερω σας ωθεί να εστιάσετε περισσότερο στις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες και να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας ώστε να σημειώσετε πρόοδο. Η Αφροδίτη προχωρά στην Παρθένο και μέσα στον τομέα της αυτοφροντίδας, της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Αν το προηγούμενο διάστημα το παρακάνατε με τους γευστικούς πειρασμούς κι από τη χαρά σας που άνοιξε η εστίαση κλείνατε κι ένα διαφορετικό εστιατόριο κάθε μέρα, η Αφροδίτη από την Παρθένο θα βοηθήσει να συμμαζευτείτε λίγο και να προτιμήσετε πιο υγιεινές επιλογές, ακόμη κι όταν είστε έξω για φαγητό.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω και από σήμερα και την Αφροδίτη στην Παρθένο, η μέρα είναι πιο δημιουργική και σίγουρα πιο βατή για σας σε όλα τα επίπεδα. Θα νιώθετε πιο δημιουργικοί και θα βρίσκετε θετική ανταπόκριση από τους άλλους. Η Αφροδίτη που θα παραμείνει στην Παρθένο μέχρι τις 16/8 θα κάνει την καθημερινότητα σας πιο ευχάριστη, θα σας προσφέρει ευκαιρίες να τονώσετε την ερωτική σας ζωή, να κάνετε γνωριμίες ή και συζητήσεις για το μέλλον της σχέσης σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον Αιγόκερω πρακτικά ζητήματα της δουλειάς και των οικονομικών θα σας απασχολήσουν σήμερα και κάπως μπορεί να σας αγχώσουν μέχρι να βρείτε λύσεις. Η Αφροδίτη περνά στην Παρθένο και μολονότι ως ζώδιο είναι πολύ κόντρα προς το δικό σας, μπορεί να βοηθήσει μέχρι τις 16/8 σε θέματα που αφορούν το σπίτι σας ή και τη συμβίωση με τον σύντροφο σας. Μπορεί να σας πιάσει οίστρος να αναδιακοσμήσετε τον χώρο του σπιτιού, να κάνετε αλλαγές στη διαρρύθμιση των επίπλων, να κάνετε αγορές προκειμένου να φτιάξετε την ατμόσφαιρα που επιθυμείτε ή να κάνετε ουσιαστικά βήματα συμβίωσης με τον σύντροφο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ