Συγκλονίζει & πάλι η Σοφία Μπεκατώρου: ''Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στα 16 μου από Ολυμπιονίκη''

Το είχε πει στον πατέρα της...

Σε νέες αποκαλύψεις για περιστατικό σεξουαλικής επίθεσης σε βάρος της προχώρησε η Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας, Σοφία Μπεκατώρου, υποστηρίζοντας ότι αυτό συνέβη σε ηλικία 16 ετών και δράστης ήταν ένας άλλος Ολυμπιονίκης.

Η χρυσή ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας ήταν αυτή που ξεκίνησε το γαϊτανάκι των αποκαλύψεων του ελληνικού #MeToo, όταν τον χειμώνα βρήκε το σθένος να εξομολογηθεί τον βιασμό που υπέστη πριν χρόνια από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.

Τώρα, αποκαλύπτει ένα ακόμη – άγνωστο μέχρι πρότινος – περιστατικό στην εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» και τη Ζωή Λιάκα, με θύτη μάλιστα άλλον ολυμπιονίκη, το οποίο συνέβη όταν η ίδια ήταν μόλις 16 χρονών.

«Ήταν Σεπτέμβριος, κάναμε προπόνηση στον Πειραιά και επειδή φυσούσε πάρα πολύ δεν μπορούσαμε να βγούμε με σκάφος. Εκείνος είχε ένα τζετ σκι και μου πρότεινε να πάμε να δούμε τον καιρό. Δέχτηκα. Κάποια στιγμή βγάζει το τζετ σκι από την πίσω πλευρά της μαρίνας Ζέας, προσποιούμενος ότι θέλει να φτιάξει κάτι, με ρίχνει πάνω στο τζετ σκι -υπόψιν ήταν 100 κιλά- και με κοιτάζει. Του λέω "τι κάνεις;" και μου απάντησε "έλα τώρα, δεν θέλεις;". Του απάντησα "όχι". Και εκείνος με άφησε και επιστρέψαμε πίσω».

Περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της

Μάλιστα, όπως εξομολογήθηκε η Σοφία Μπεκατώρου στη συνέντευξή της στα «Νέα», περιέγραψε το σκηνικό στον πατέρα της, ο οποίος, όπως φανέρωσε, απάντησε ως εξής: «Έλα ρε Σοφία, δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτός ο άνθρωπος ήθελε κάτι ερωτικό από σένα. Από αυτόν έχεις να μάθεις πολλά, συνέχισε».

Η Ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας εξήγησε, όμως, πως «φυσικά ο πατέρας μου δεν ήθελε να με θέσει σε κίνδυνο. Απλώς δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει ότι το παιδί του, που ήταν 16 ετών, κάποιος άλλος το έβλεπε ως γυναίκα. Κρίνοντας από τον ίδιο, αδυνατούσε να φανταστεί ότι ένας άνθρωπος πολύ μεγαλύτερος από μένα θα μπορούσε να συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ