Ταξίδι στα Κύθηρα: Ένα νησί γαλήνιο, τίποτα δεν διαταράσσει την αρμονία του - Με καταπληκτικά χωριά, εξαιρετική κουζίνα, φιλόξενους ανθρώπους -

Ποιος δεν έχει ακούσει για το περίφημο «ταξίδι στα Κύθηρα»;

Ακοίμητος φρουρός τα Κύθηρα. Στο πέρασμα από το Ιόνιο στο Αιγαίο και το Κρητικό Πέλαγος. Τόπος στην άκρη της γης, αλλά ευλογημένος.

Με φύση απαράμιλλης ομορφιάς και μια πολύχρονη ιστορία, που έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στο ανάγλυφο του νησιού. Ανεξάντλητα και τα αξιοθέατα:

Το κάστρο Φορτέτσα, το Καψάλι και οι δίδυμοι κόλποι, το νησάκι Χύτρα, η σπηλιά με το εκκλησάκι της Αγίας Σοφίας, η παραλία Καλαδί, το μεσαιωνικό χωριό Αβλέμονας, η Παλαιοχώρα, το ενετικό Κάστρο και η κάτω χώρα Μυλοποτάμου, οι Νερόμυλοι στη χαράδρα της Νεράιδας. Κύθηρα. Το Τσιρίγο των Ενετών σας περιμένει αναφέρει το manesistravel.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΚΕΤΑ

4 ημέρες / 3 νύχτες

από299€/ ανά άτομο

Αναχωρήση: 23/9

Κύθηρα & εορτασµός Παναγίας Μυρτιδιώτισσας

Ποιος δεν έχει ακούσει για το περίφημο «ταξίδι στα Κύθηρα»; Για άλλους ήταν η ονειροπόληση για μια ρομαντική ουτοπία, για άλλους το ταξίδι-ολοκλήρωση ενός άπιαστου ονείρου. Τα Κύθηρα είναι στην πραγματικότητα ένα πανέμορφο νησί που ισορροπεί επιδέξια πάνω στις πολλαπλές παραδόσεις του, τη βενετσιάνικη, την επτανησιακή, την (σχεδόν) αιγαιοπελαγίτικη και την κρητική.

Ένα νησί γαλήνιο, που τίποτα δεν φαίνεται να διαταράσσει την αρμονία του, με καταπληκτικά χωριά, εξαιρετική κουζίνα, φιλόξενους ανθρώπους, ανέλπιστο αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον και παραλίες που αν ήταν στο Κάπρι θα φιγουράριζαν στα εξώφυλλα των κορυφαίων τουρ-operators.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ