Story of the Day: Τρεις φιλενάδες γιόρτασαν μαζί τα 100α τους γενέθλια - Το εμβόλιο τις γλίτωσε από τον κορωνοϊό & τα αειθαλή αιωνόβια κορίτσια δηλώνουν ευτυχισμένα (βίντεο)

Η γιορτή της 8ης Ιουλίου ήταν μια ευκαιρία για τις Lorraine Pirrello, Edith "Mitzi" Moscou και Ruth Schwartz, να ειδωθούν ξανά με τις οικογένειες τους,

Όταν τρία "αειθαλή κορίτσια" υψώνουν τα ποτήρια της σαμπάνιας για να γιορτάσουν τα 100α τους γενέθλια με μία εβδομάδα διαφορά η μία από την άλλη, αυτό είναι ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα.

Οι τρεις φίλες μένουν στη μονάδα φιλοξενίας ηλικιωμένων Atria Senior Living στο Μανχάταν και νιώθουν ευτυχείς που το εμβόλιο της γλύτωσε από τον Κορωνοϊό.

"Νομίζω ότι γεννήθηκα με   τυχερό αστέρι", λέει η Ruth Schwartz, η οποία έκλεισε τα 100 στις 15 Ιουνίου, στο PEOPLE .

"Το περάσαμε όλο αυτό όλες μαζί. Είμαι ευγνώμων που ήμουν εδώ και μπόρεσα να κάνω το  εμβόλιο."

Η γιορτή της 8ης Ιουλίου ήταν μια ευκαιρία για τις Lorraine PirrelloEdith "Mitzi" Moscou και Ruth Schwartz, να ειδωθούν ξανά με τις οικογένειες τους, αφού εμβολιάστηκαν πλήρως, ύστερα από ένα χρόνο απομάκρυνσης.

Όταν ήμασταν περιορισμένοι για όλους εκείνους τους μήνες, ήταν πραγματικά φρικτό, αλλά ήταν απαραίτητο ", λέει η Pirrello, φανατική παίκτρια bridge, που συνταξιοδοτήθηκε  μετά από 20 χρόνια ως mezzo soprano με τη χορωδία της Μητροπολιτικής Όπερας της Νέας Υόρκης, και μετά άρχισε να παίζει τένις στα 60 της  και συνέχισε να παίζει τέλεια μέχρι τα 90 της.

Στα γενέθλια της,  στις 18 Ιουνίου, η  Pirrello, συνάντησε μια ομάδα φίλων για μια γιορτή στο εστιατόριο. «Νιώθω τόσο απελευθερωμένη τώρα», λέει. "Νιώθω σαν να είμαι ξανά ζωντανή."

Τον Ιούνιο, η Schwartz,  συνταξιούχος δασκάλα σε τυφλά παιδιά σε σχολείο ειδικής εκπαίδευσης, είδε το 2χρονο εγγόνι της - το τέταρτο της - για πρώτη φορά, και τον γιο της από την Καλιφόρνια, τον οποίο είχε να δει δύο χρόνια.

Ήταν υπέροχο. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη που μπόρεσε να έρθει », λέει ο Schwartz, η οποία μαγνητοσκόπησε ένα βίντεο τον Ιανουάριο προτρέποντας τους συγκατοίκους της στη δομή ηλικιωμένων  και άλλους να κάνουν τα εμβόλια κατά του  COVID-19.

Credits: ATRIA SENIOR LIVING - Via People

Στα γενέθλια της η  Schwartz και κάποια μέλη της μεγάλης της οικογένειας, βγήκαν για δείπνο και παρήγγειλε Οξυρρυγχίδες με χαβιάρι. «Ένιωσα ότι ζούσα ξανά», λέει. "Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία."

Η Moscou, που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μπρούκλιν, όπου βοήθησε τον πατέρα της στην οικογενειακή επιχείρηση επίπλων και μεγάλωσε τις δύο κόρες  που απέκτησε με τον αείμνηστο σύζυγό της, δικηγόρο, ανυπομονεί να επισκεφτεί ξανά μουσεία και να παρακολουθήσει συναυλίες.

Ήταν χαρά  να έχω για συντροφιά  αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους ", λέει για τις φίλες της που έκλεισαν επίσης τα 100 και έκαναν πολλά πάρτι στην Atria κατά τη διάρκεια του μήνα γενεθλίων τους.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Και ενώ η Pirrello απολαμβάνει το hoopla,  δεν της αρέσει όλη αυτή η προσοχή στην ηλικία της: «Μακάρι», λέει γελώντας, «οι άνθρωποι να μη μου τη θυμίζουν τόσο πολύ!»

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ