Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William γιορτάζουν τα γενέθλια του γιου τους πρίγκιπα George - ο μελλοντικός βασιλιάς έγινε 8 (φωτό)

Είναι ίδιος ο μπαμπάς του!

Τα γενέθλιά του είχε στις 22 Ιουλίου ο μεγάλος γιος της Kate Middleton και του πρίγκιπα William, πρίγκιπα George, που έγινε 8 ετών.

Όπως είθισται στα social media της οικογένειας δημοσιεύτηκε ένα πορτραίτο του μικρού George που κάποια μέρα θα γίνει ο επόμενος βασιλιάς της Αγγλίας.

Βλέπετε ο πρωτότοκος γιος του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ είναι επόμενος στην σειρά διαδοχής μετά τον μπαμπά του ο οποίος  αναμένεται να ανέβει στον θρόνο μετά τον πρίγκιπα Κάρολο, που είναι ο επόμενος στην σειρά για να διαδεχθεί την μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ.

Στην εικόνα βλέπουμε χαμογελαστό τον πρίγκιπα George που φοράει ένα ριγέ μπλουζάκι και ένα μπλε παντελονάκι. Η ομοιότητα με τον μπαμπά του πρίγκιπα William είναι απλά εκπληκτική.

Την ίδια ώρα όπως μαθαίνουμε από το ποστ πρόκειται για μια φωτογραφία που τράβηξε η μαμά του Kate Middleton.

Να σημειωθεί ότι ο εγγονός της Ελισάβετ και η σύζυγός του έχουν ακόμα δύο παιδιά, την πριγκίπισσα Charlotte που είναι έξι ετών και μοιάζει πολύ με την προγιαγιά της και τον μικρότερο της οικογένειας πρίγκιπα Louis που είναι τριών ετών.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ