Ένα ''κολαστήριο''- spa στο κέντρο της Αθήνας - Βιασμοί & αιχμαλωσία νεαρών κοριτσιών, αγγελίες για μοντέλα (βίντεο-φώτο)

Δεν έχει τέλος η βία κατά των γυναικών...

Νέες ανατριχιαστικές καταγγελίες έρχονται στο φως για ένα κολαστήριο spa στο κέντρο της Αθήνας.

Δυο κοπέλες, 17 και 18 ετών κατήγγειλαν την δράση 47χρονου, o οποίος τις προσέγγισε μέσω αγγελιών για μοντέλα, τις κλείδωνε στα δωμάτια και τις βίαζε.

Ο άνδρας έχει συλληφθεί και κατηγορείται για κατά συρροή βιασμό, σύφμωνα με όσα αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ 

Όπως αναφέρουν τα στοιχεία μέχρι στιγμής, ο εν λόγω άνδρας, μέσω αγγελιών αναζητούσε κοπέλες τις οποίες θα βοηθούσε να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ. Δύο από αυτές τις κοπέλες ανταποκρίθηκαν στην αγγελία και έκαναν ραντεβού μαζί του.

 

 

Εκεί τις ενημέρωσε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για να κάνουν καριέρα στο μόντελινγκ αλλά έχει κάποιες θέσεις για εκείνες ώστε να εργαστούν στην επιχείρησή του. Από την πλευρά τους, οι ανήλικες κοπέλες δέχθηκαν και σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλαν στην αστυνομία, ο συγκεκριμένος άνδρας τις κλείδωσε μέσα σε δωμάτιο της επιχείρησης και ασέλγησε εις βάρος τους.

Όπως ανέφερε και το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 χθες, ο 47χρονος συνελήφθη από την αστυνομία και κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ οι αρμόδιοι ερευνούν κι άλλα περιστατικά

 

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχετική ανακοίνωση με τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 47χρονου εξέδωσε και η Ελληνική Αστυνομία:

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ημεδαπού, κατηγορούμενου για βιασμό κατ’ εξακολούθηση και παράνομη κατακράτηση. Ειδικότερα ο ανωτέρω κατηγορείται ότι διέπραξε τα παραπάνω αδικήματα, εντός καταστήματος κέντρου χαλάρωσης (σπα-μασάζ) στην Αθήνα, σε βάρος δύο γυναικών, στο πλαίσιο συνέντευξης για πρόσληψή τους για εργασία στο προαναφερόμενο κέντρο.

Ο ανωτέρω συνελήφθη την 3-7-2021 από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε και σε βάρος του σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία από το Τ.Α. Εξαρχείων. Πρόκειται για τον ΓΕΩΡΓΙΟΥ Ευάγγελο του Διονυσίου και της Αναστασίας γεννηθέντα την 15-2-1974 στην Αθήνα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων, προς ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων, στη βεβαίωση εγκλημάτων που τιμωρούνται ως κακουργήματα ή πλημμελήματα με δόλο (εν προκειμένω εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας) και συγκεκριμένα στον εντοπισμό επιπλέον θυμάτων βιασμού, διαδικασία η οποία σε διαφορετική περίπτωση καθίσταται απολύτως δυσχερής.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ