Άγριες Μέλισσες: Ποιοι θα βρεθούν στον γάμο της Δανάης Μιχαλάκη; - Όλες οι λεπτομέρειες για την δεξίωση & το after wedding party

Εν αναμονή του γάμου... 

Tα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει η αγαπημένη ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. 

Πριν λίγους μήνες επικράτησε μία σύγχυση για το γάμο του ζευγαριού η οποία όμως λύθηκε. Το ''Πρωινό'' με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα είχαν ανακοινώσει πως η ηθοποιός των Άγριων Μελισσών σκόπευε να παντρευτεί στις 4 Ιουνίου, κάτι που φυσικά δεν έγινε.

 

 

Η ''Δρόσω'' των Άγριων Μελισσών αργότερα σε συνέντευξή της είπε πως έχουν προγραμματίσει τον γάμο για αργότερα μέσα στο καλοκάιρι. Και να που έγινε γνωστή η ημερομηνία. 

 

Όπως βλέπουμε στην αναγγελία γάμου που δημοσιεύτηκε, το ζευγάρι θα πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο της Σύρου τον προσεχή Αύγουστο. 

 

 

 

Ο γάμος του ερωτευμένου ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στο μαγευτικό κυκλαδίτικο νησί, κατά πάσα πιθανότητα στα γενέθλια της αγαπημένης ηθοποιού και στο Δημαρχείο θα παρευρεθούν στενοί φίλοι και συγγενείς τους αλλά και οι πρωταγωνιστές της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ανάμεσά τους και οι δύο τηλεοπτικές αδερφές της, τις οποίες ενσαρκώνουν οι αγαπημένες ηθοποιοί Μαρία Κίτσου και Έλλη Τρίγγου. Φυσικά στο πλευρό της θα βρίσκεται και  ο κολλητός της Ιωάννης Αθανασόπουλος.

anaggelia

φωτο: tlife

Οι λεπτομέρειες της δεξίωσης και το after wedding party

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, o γάμος θα γίνει στην έπαυλη Τσιροπίνα, στην Ντελαγκράτσια.

Μετά τον γάμο θα γίνει δεξίωση στην πισίνα του ξενοδοχείου Alkyon, ενώ την επόμενη μέρα οι νιόπαντροι θα κάνουν ένα after wedding party στην περιοχή Κίνι για να ευχαριστήσουν τους φίλους τους οι οποίοι θα ταξιδέψουν έως τη Σύρο για να μοιραστούν τη χαρά τους.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ