Κατερίνα Καραβάτου: Διακοπές στην Άνδρο παρέα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τα παιδιά της (φωτό)

«Για ακόμη μια φορά»

Τις διακοπές της στην Άνδρο απολαμβάνει εδώ και κάποιες μέρες η Κατερίνα Καραβάτου που βρίσκεται στο νησί μαζί με τα δύο της παιδιά, Αέλια και Αρίωνα. Στην παρέα τους όμως είναι και ο καλός της φίλος Φώτης Σεργουλόπουλος, όπως μαρτυρούν άλλωστε και οι κοινές τους φωτογραφίες στα social media.

«Για ακόμη μια φορά» έγραψε η παρουσιάστρια σε ανάρτησή της στο Instagram ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε μαζί με τον Σεργουλόπουλο να ποζάρουν με τα μαγιό τους και θέα την θάλασσα.

«Τώρα και στα @ta_skalakia με την @katerinakaravatou» έγραψε από πλευράς του ο παρουσιαστής σε ποστ που έκανε στο δικό του Instagram. Ηλιοκαμμένοι και χαμογελαστοί και οι δύο φωτογραφήθηκαν στην ταβέρνα που πήγαν να φάνε.

Σε άλλο ποστ της η Κατερίνα Καραβάτου είχε ανεβάσει ένα στιγμιότυπο από την επίσκεψη που έκανε με τα παιδιά της στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του νησιού.

«Κάθε φορά που θα είμαστε εδώ, θα βγάζουμε την ίδια φωτογραφία. Έτσι έχουμε πει μεταξύ μας. Κρατάμε την υπόσχεση μας και φέτος βλέπουμε την έκθεση του Γιώργου Ρόρρη. Και αισθανόμαστε γεμάτοι, χαρούμενοι, καλύτεροι που μαθαίνουμε καινούρια πράγματα και που το μυαλό μας βρίσκει διεξόδους αλλιώτικες. Αισθανόμαστε -με λίγα λόγια- τυχεροί με την ευγένεια του απέριττου» είχε γράψει.

Από την παρέα τους έλειπε βέβαια ο σύζυγός της Κρατερός Κατσούλης ο οποίος έχει αναχωρήσει για την Λέσβο, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της ταινίας της Μιμής Ντενίση, «Σμύρνη μου αγαπημένη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @krateroskatsoulis

Ο ίδιος τον Μάιο είχε πει στον αέρα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» ότι θα αποχωρήσει όγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. «Κλείνει ένας μεγάλος κύκλος, που έχει ξεκινήσει πολλά πολλά χρόνια. Κλείνει με πολλή χαρά, με πολλή αγάπη, με πολλή τρυφερότητα, γιατί ήταν μία δική μου επιθυμία που σεβάστηκε το STAR» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά, ενώ τίτλοι τέλος για την εκπομπή και για την συνεργασία με το κανάλι έπεσαν και για την Κατερίνα Καραβάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ