Κατανοώντας την διαφορά μεταξύ συντρόφων ζωής και αδερφών ψυχών - Η στενή σύνδεση

Η διαφορά επίσης ορίζεται και από την σωματική έλξη.

Θα πρέπει να θεωρείτε τον εαυτό σας τυχερό αν συναντάτε πολλούς ανθρώπους με τους οποίους συνδέεστε βαθιά. Μπορούμε να καταλάβουμε τον τρόπο που συνδεόμαστε ο ένας με τον άλλον και να μεγαλώσουμε τους δεσμούς μας, κατηγοριοποιώντάς τους σύμφωνα με τις συμπεριφορές τους.

Αδερφή ψυχή είναι ένα άτομο που αντηχεί στον ανώτερο εαυτό σας. Η παρουσία του στη ζωή σας, σας βοηθάει να υπερβείτε τον παρόντα εαυτό σας. Όταν και οι δύο βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να φτάσετε σε νέα επίπεδα κατανόησης και επίγνωσης, συχνά οι δρόμοι σας χωρίζουν φυσικά. Ακόμα αρέσετε ο ένας στον άλλον, αλλά η σχέση σας δεν είναι τόσο βαθιά όσο ήταν κάποτε.

Ο σύντροφος ζωής είναι ένας σύντροφος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε και να ωριμάσετε μαζί. Οι σύντροφοι ζωής μοιάζουν αρχικά στις αδερφές ψυχές, όμως εξελίσσονται σε κάτι περισσότερο. Οι δυο σας ίσως απομακρυνθείτε στο ζήτημα του συγχρονισμού, όμως πάντα θα στρέφεστε σε κοινά σημεία σκέψης και επικοινωνίας.

Η διαφορά εκφράζεται καλύτερα από το χρονικό διάστημα που συνδεόμαστε στενά μαζί τους. Και οι δύο φαίνεται να εμφανίζονται αμέσως μόλις τους χρειαστούμε πιο πολύ.

Ο αδερφές ψυχές είναι σαν να μας δίνουν εργαλεία που μας βοηθούν στο ταξίδι μας. Οι σύντροφοι ζωής είναι σαν αντανάκλαση του εαυτού σας που ανταποδίδει τα συναισθήματά σας. Μπορείτε να μάθετε από τους συντρόφους ζωής το ίδιο όπως και από τις αδερφές ψυχές αναφέρει το Awaken βασιζόμενο στο higherperspectives.com

Τους συντρόφους ζωής τους απασχολεί πιο πολύ η σύνδεση μεταξύ σας, ενώ η επιρροή των αδερφών ψυχών εστιάζει στην πνευματική πρόοδο και των δυο σας.

Η διαφορά επίσης ορίζεται και από την σωματική έλξη. Γοητεύεστε και ικανοποιήστε από την εμφάνιση του συντρόφου ζωή σας και θέλετε να συνεχίσετε να γνωρίζεστε μαζί του σωματικά. Η αδερφή ψυχή είναι όμορφη εξίσου, αλλά νιώθετε σαν να είναι μέλος της οικογένειάς σας.

Αυτή η διάκριση είναι σημαντικό να αναγνωριστεί. Πρέπει πάντα να γνωρίζετε για τις συνειδητές και ασυνείδητες σχέσεις μεταξύ του εαυτού σας και των άλλων. Η προσπάθειά σας να αγαπήσετε τον καθένα είναι μια στάση που θα κάνει τους άλλους να νιώσουν ελεύθεροι, αλλά θα θέλετε να ξέρετε ποιες επιλογές να κάνετε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για να έχετε στο μενού σας ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ