Συγκινεί η Μαριάννα Βαρδινογιάννη για τα 3 χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι: «Κλείνω τα μάτια και βλέπω μπροστά μου τις στάχτες...» (φωτό)

 «Μια τραγωδία που ο χρόνος δεν μπορεί να σβήσει»

Τρια χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στο Μάτι και η Μαριάννα Β Βαρδινογιάννη έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram γράφοντας μεταξύ άλλων ότι η σκέψη και οι προσευχές της είναι «κοντά σε εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους, κοντά σε εκείνους που είδαν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη».

Ειδικότερα δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες από τις δραματικές εκείνες ημέρες έγραψε τα εξής:

«Τρία χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την τραγωδία στο Μάτι. Κλείνω τα μάτια και βλέπω μπρόστα μου τις στάχτες που αντίκρυσα όταν επισκέφθηκα το κατεστραμμένο Λύρειο Ορφανοτροφείο, τα δακρυσμένα μάτια των κατοίκων στο Δημαρχείο της Ραφήνας, το βλέμμα πόνου και απόγνωσης των παιδιών στο Νοσοκομείο Παίδων, την αγκαλιά της Βαρβάρας που έχασε από την φονική πυρκαγιά τον σύζυγο και τα δύο της παιδιά.

Photo: Instagram/mariannavardinoyannis

 

Πόνος που δεν περιγράφεται με λέξεις. Μια τραγωδία που ο χρόνος δεν μπορεί να σβήσει. Η σκέψη μου και οι προσευχές μου σήμερα, όπως και κάθε ημέρα, είναι κοντά σε εκείνους που έχασαν τους αγαπημένους τους, κοντά σε εκείνους που είδαν τις ζωές τους να γίνονται στάχτη μέσα σε λίγες μόλις ώρες. Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ