Οι διακοπές των Ελληνίδων celebrities στο Αιγαίο: Που ταξιδεύουν Φωτεινή Δάρρα, Μπέττυ Μαγγίρα, Καλομοίρα, Βίκυ Καγιά (φωτό & βίντεο)

Όμορφες στιγμές κάτω από τον ήλιο!

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και οι Έλληνες clelebrities έχουν αρχίσει τις διακοπές στο Αιγαίο και τα πανέμορφα νησιά του.

Τα social media λοιπόν έχουν γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από τις όμορφες στιγμές που περνούν κάτω από τον ήλιο, αλλά και μαζί με τις οικογένειές τους. Που ταξιδεύουν όμως οι διάσημες Ελληνίδες; 

Η Βίκυ Καγιά πέρασε μερικές ημέρες στη Μύκονο όπου βρέθηκε για επαγγελματικές τις υποχρεώσεις ενώ συνέχισει τις διακοπές της μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο Ηλία Κρασσά και τα παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολο. Σε πιο πρόσφατη ανάρτησή της η παρουσιάστρια και μοντέλο δημοσίευσε όρισμένες φωτογραφίες αλλά και ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε ξαπλωμένη στο νερό να χαλαρώνει.

Φωτιγραφίες: Instagram/vickykaya_

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vicky Kaya (@vickykaya_)

«Κυκλαδίτικο ημερολόγιο» έγραψε στο ποστ τη η Βίκυ Καγιά.

Η Μπέττυ Μαγγίρα από την άλλη βρέθηκε στην Κύθνο με την ίδια επίσης να δημοσιεύει σχετικές φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram

Καθισμένη σε ένα πεζούλι και φορώντας ένα όμορφο κίτρινο, καλοκαιρινό φόρεμα κοιτά προς τον φακό και χαμογελά, ενώ σε άλλα ποστ της βλέπουμε τα παιδιά της με τα μαγιό τους.

Στην Κύθνο όμως για διακοπές είναι και η Φωτεινή Δάρρα η οποία μοιράστηκε επίσης στα social media μια καλοκαιρινή της εικόνα. «Here comes the sun» έγραψε στο ποστ της.

Η Καλομοίρα από την άλλη επέλεξε την Πάρο για να περάσει μερικές ημέρες χαλάρωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalomira (@itskalomira)

Στα ελληνικά νησιά τριγυρνά όμως και η Μαρία Μπακοδήμου που πόζαρε με ένα υπέροχο φόρεμα από την συλλογή της.

«Πολυτέλεια είναι μια χαλαρή , λιτή , φιλόξενη καλοκαιρινή εικόνα ???. ( Sirkel dress από το marymaryshop.gr)» γράφει στην ανάρτηση ενώ σε άλλη φωτογραφία την βλέπουμε με φόντο την θάλασσα και παρέα με έναν σκυλάκο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ