Τόκιο 2020: Σάλος στο Twitter με τον Ιάπωνα σκηνοθέτη που δεν είχε κάμερα στον Πετρούνια & την ΕΡΤ που δεν εξασφάλισε feed (φωτό & βίντεο)

Πέρασε στον τελικό αλλά η προσπάθειά του δεν προβλήθηκε...

Ένας σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο «άρχοντας των κρίκων» πέρασε στον τελικό ωστόσο το στιμγιότυπο δεν μεταδόθηκε ποτέ από την ΕΡΤ με το κανάλι να «τα ρίχνει» στον Ιάπωνα σκηνοθέτη και να αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για την σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων».

«1/2 Σχετικά με την μη live μετάδοση της επιτυχημένης προσπάθειας του Λευτέρη Πετρούνια: Η ΕΡΤ δεν έχει την παραμικρή ευθύνη για τη σκηνοθεσία των Ολυμπιακών Αγώνων. Μεταδίδει τις πηγές και τις εικόνες που επιλέγουν οι Ιάπωνες σκηνοθέτες» ανέφερε χαρακτηριστικά σε tweet.

Την ίδια ώρα ένα βίντεο ανέβασε και η σύζυγός του Λευτέρη Πετρούνια Αγγελική Μιλλούση.

Το βίντεο με την προσπάθεια του Λευτέρη Πετρούνια

Την δυσαρέσκειά της εξέφρασε με ανκοίνωσή της και η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή που αναφέρει για το συμβάν τα εξής:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια της για το γεγονός ότι προς γενική κατάπληξη, δεν μεταδόθηκε από την ΕΡΤ η προσπάθεια του Ολυμπιονίκη μας Λευτέρη Πετρούνια στον προκριματικό της γυμναστικής στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει δοξάσει επανειλημμένως τη χώρα μας και ο κάθε Ελληνας έχει το δικαίωμα να παρακολουθήσει την προσπάθειά του, ειδικά όταν αυτή γίνεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι ανάλογα φαινόμενα δεν θα επαναληφθούν μέχρι το τέλος των Αγώνων»,

Το όνομα του αθλητή είναι λοιπόν πλέον στα πρώτα trend στο Twitter με πολλούς χρήστες να σχολιάζουν στην πλατφόρμα γιατί δεν προβλήθηκε το συγκεκριμένο απόσπασμα.

 Παράλληλα ορισμένοι γνώστες του θέματος ισχυρίζονται ότι το κανάλι έπρεπε να ζητήσει το feed από τους Ιάπωνες.  Άλλοι πάλι υποστηρίζουν ότι ήταν θέμα της διοργάνωσης να έχεις κάμερες στον Έλληνα αθλητή.

Τα σχόλια που έχουν γίνει μέχρι στιγμής πάντως στην πλατφόρμα είναι πολλά, ενώ δεν είναι λίγοι και οι χρήστες που έβαλαν στα tweets της μια δόση χιούμορ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ