Η Kate Hudson μια κανονική μαμά σε... διακοπές: Η τρυφερή αγκαλιά με τη 2χρονη Rani στη θάλασσα, η μισοκοιμισμένη πιτσιρίκα (φωτό)

Μετά από τις βόλτες, την γυμναστική και την κούραση ήρθε η πιο τρυφερή στιγμή απ 'ολες

Η Kate Hudson μπορεί να είναι μια πετυχημένη ηθοποιός και μια πολύ όμορφη γυναίκα, ωστόσο παραμένει μια κανονική τρυφερή μαμά για τα τρια της παιδιά.

Η κόρη της Goldie Hawn το τελευταίο διάστημα έκανε διακοπές στην Ελλάδα, καθώς και έχουν σπίτι στην Σκιάθο, ενώ γιόρτασε στην χώρα μας και τα γενέθλια του γιου της Bing.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Παράλληλα τελευταία έχει κάνει ορισμένες πολύ γλυκές αναρτήσεις με την κορούλα της, την 2χρονη Rani. Σε μια από τις φωτογραφίες λοιπόν την βλέπουμε να κρατάει στα χέρια της την μικρούλα που είναι μισοκοιμισμένη ενώ στο ποστ της γράφει «ήταν μια κουραστική ημέρα».

Πείτε μου ποια μητέρα δεν ταυτίζεται με την εικόνα της Kate Hudson στο ηλιοβασίλεμα να έχει στα χέρια το παιδί της, μετά από τις βόλτες στο νησί, και εκείνο να προσπαθεί να κρατήσει τα ματάκια του ανοιχτά!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Σε άλλο ποστ της μοιράστηκε στο Instagram μια εικόνα στην οποία βρίσκεται ξαπλωμένη στον καναπέ με την Rani, η οποία προσπαθεί με το ζόρι να της δώσει να φάει ένα πατατάκι.

Φοράει το μαγιό της και κλείνει με πείσμα τα μάτια της ενώ γράφει «η Rani δεν καταλαβαίνει την ρουτίνα μου μετά την γυμναστική».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Και μετά από τις βόλτες, την γυμναστική και την κούραση ήρθε και η πιο τρυφερή στιγμή απ 'ολες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Με την πιτσιρίκα στην αγκαλιά της μέσα στην θάλσσα και με το μεγάλο της καπέλο να προστεύτει πέρα από την μαμά και το κεφαλάκι της μικρής από τον ήλιο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ