Greek summer 2021: Ο @giakoumakisaerialvideo παρουσιάζει την παραλία Κλεισίδι - Οι Έλληνες φωτογράφοι προτείνουν

Μια φανταστική λήψη από ψηλά

Στο eirinika συνεχίζουμε να σας δείχνουμε τα υπέροχα καλοκαιρινά κλικ Ελλήνων και ξένων φωτογράφουν που αποθανατίζουν τις ομορφιές της Ελλάδας.

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram @giakoumakisaerialvideo ο Μάνος Γιακουμάκης παρουσιάζει την παραλία Κλεισίδι στην Κρήτη.

Σε απόσταση 33 χιλιομέτρων περίπου νότια της πόλης του Ρεθύμνου σε πολύ μικρή απόσταση από το Δαμνόνι και το Πλακιά, και ανάμεσα στις παραλίες Αμμούδι και μικρό Αμμούδι (ή Αμμουδάκι όπως αλλιώς λέγεται) βρίσκεται η παραλία Κλεισίδι.

Το Κλεισίδι είναι μια πολύ μικρή αλλά εκπληκτικής ομορφιάς παραλία, οριοθετημένη ανάμεσα σε 2 επιμήκεις βράχους και με χαρακτηριστικό της γνώρισμα το μεγάλο βράχο στο κέντρο του μικρού κόλπου. Είναι σπάνιες οι φορές που δεν έχει κόσμο, επομένως αν σταθείτε τυχεροί τότε μην σπαταλήσετε την μοναδική ευκαιρία, σύμφωνα με το hellas-beach.gr.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά των παραλιών της περιοχής, δηλαδή όμορφα γαλαζοπράσινα νερά, με χοντρή λευκή άμμο και βραχώδη βυθό. Δεν διαθέτει καμία οργάνωση ωστόσο μιας και όπως ήδη αναφέραμε βρίσκεται ανάμεσα στις παραλίες Αμμούδι και Μικρό Αμμούδι μπορείτε να προμηθευτείτε τα αναγκαία από αυτές.

Η πρόσβαση μπορεί να γίνει οδικώς απευθείας στην παραλία σταθμεύοντας το αυτοκίνητο σας πάνω από την παραλία. Μπορείτε να περάσετε σε αυτή και από το Μικρό Αμμούδι μέσα από τη θάλασσα, από μια τρύπα που ενώνει τις δύο παραλίες ή αν είσαστε στο Δαμνόνι από το χωματόδρομο θα βρεθείτε στο Μικρό Αμμούδι και από εκεί στο Κλεισίδι.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ