Άκης Πετρετζίκης: Το τρυφερό βίντεο με τον μπέμπη & η αλλαγή στο Instagram του - ξετρελαμένος με τον γιο ο σεφ (φωτό)

Περνάει όμορφες οικογενειακές στιγμές!

Τρισευτυχισμένος μπαμπάς ο Άκης Πετρετζίκης που περνάει πλέον όμορφες οικογενειακές στιγμές με την σύντροφό του και τον νεογέννητο γιο τους.

Η καλή του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ γέννησε στο μαιευτήριο ''ΜΗΤΕΡΑ'' με τον σεφ να γράφει στα social media, όταν ήρθε στον κόσμο το μωράκι τους ότι:

«Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία... Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους!».

Η τεράστια αλλαγή στη ζωή του τον έχει μαγέψει και ξεκίνησε ήδη να κάνει κι'άλλες μικρές αλλαγές! Πριν λίγες ημέρες άλλαξε λοιπόν το λουκ του και αποφάσισε να πει ''αντίο'' στα μακριά μαλλιά του και να κουρευτεί. 

Μια αλλαγή όμως ήρθε και στην σελίδα του στο Instagram. Μάλλον λίγοι είναι αυτοί που θα παρατήρησαν ότι πλέον στην περιγραφή του ποιος είναι πέρα από Greek chef (Έλληνας σεφ) έχει προσθέσει και το νέος μπαμπάς!

Παράλληλα ο αγαπημένος μας σεφ δημοσίευσε στα stories του και ένα πολύ γλυκό βίντεο με τον γιο του.

Προσεκτικός πάντα ώστε να μην δείξει το μουτράκι του νεογέννητου μπέμπη, ο Άκης Πετρετζίκης έδειξε στους followers τους πώς περνούν το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ