Jlo - Ben Affleck: Δώστε… πόνο! Το καυτό φιλί ενός έρωτα που άντεξε στον χρόνο - Τα γενέθλια της Λατίνας σεξοβόμβας & η επιστροφή του ασώτου (φωτό)

Πλεον είναι επίσημο για τα καλά!

Και ναι πλέον το Bennifer είναι όσο επίσημο μπορεί να γίνει ένα ειδύλλιο στον 21ο αιώνα, καθώς έχουμε την πρώτη ανάρτηση με το καυτό φιλί των δύο ηθοποιών, που πέρασαν μαζί τα γενέθλια της Λατίνας σούπερ σταρ!

Μια μόλις ημέρα μετά το ποστ που έκανε η ηθοποιός και παραγωγός Leah Remini και στο οποίο είδαμε την Jennifer Lopez και τον Ben Affleck να διασκεδάζουν μαζί και να δίνουν μια τρυφερή αγκαλιά στο πάρτυ γενεθλίων της, ήρθαν και τα 52α γενέθλια της Jlo για να επιβεβαιώσουν πλέον για τα καλά αυτό που ήδη γνωρίζαμε. Ότι Jennifer και Ben είναι ξανά μαζί και πολύ ερωτευμένοι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η Λατίνα καλλονή δημοσίευσε στο Instgram ένα βίντεο αλλά και μια σειρά από φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε να ποζάρει με το μπικίνι της. Η τελευταία από αυτές λοιπόν ήταν μια με τον αγαπημένο της να της δίνει ένα παθιασμένο φιλί στο στόμα.

Το ζευγάρι πέρασε την μέρα γενεθλίων της Lopez στο Σαν Τροπέ και η φωτογράφος και καλή φίλη της τραγουδίστριας Ana Carballosa τους αποθανάτισε στο καυτό αυτό στιμγιότυπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Ήταν το 2002 όταν ο Ben Affleck έκανε πρόταση γάμου στη Jlo με την οποία γνωρίστηκε στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Ωστόσο λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησία, το 2003, χώρισαν και το επόμενο έτος η σχέση τους τελείωσε οριστικά. Εκείνος τελικά παντρεύτηκε την Jennifer Garner με την οποία έκανε τρια παιδιά, αλλά χώρισαν το 2018 και η Jlo απέκτησε τα δίδυμα της με τον πρώην πλέον άνρα της Mark Antony. 

Έφτασε και ένα βήμα πριν τον γάμο με τον Alex Rodriguez ωστόσο χώρισαν και ένα μήνα μετά έπεσε στην αγκαλιά του πρώην αγαπημένου της Ben Affleck!

Πριν από όλα αυτά όμως ο 48χρονος είχε χαρίσει στην καλή του ένα πανέμορφο και πανάκριβο - τουλάχιστον για εμάς - δαχτυλίδι. Μάλιστα είχε επιλέξει να είναι ροζ καθώς το συγκεκριμένο χρώμα άρεσε πολύ στην τραγουδίστρια. 17 χρόνια μετά την διάλυση του αρραβώνα τους η 51χρονη σταρ βρέθηκε και πάλι με τον παλιό της έρωτα πριν από λίγο καιρό και οι φήμες περί επανασύνδεσης άρχισαν να φουντώνουν.

Στην αρχή ήταν μια επίσκεψη του 48χρονου στο σπίτι της τραγουδίστριας, μετά ένα κοινό ταξίδι στην Μοντάνα, κάτι επισκέψεις τους στα γυμναστήρια… και γενικά ο φακός τους «τσάκωνε» το τελευταίο διάστημα μαζί, με πηγές να λένε στα ξένα μέσα ότι φαίνονται χαρούμενοι ο ένας στο πλευρό του άλλου.

Ύστερα ήρθε το βίντεο με τα καυτά τους φιλιά και λίγο αργότερα οι αγκαλίες στα Hamptons και οι βόλτες με τα παιδιά τους στο στούντιο της Universal. Και τώρα η νέα ανάρτηση της Jennifer Lopez δεν μας αφήνει πια κανένα περιθώριο αμφισβήτησης! 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ