Πρίγκιπες Παύλος & Νικόλαος μαζί σε σπάνιο κλικ από την Μαρί Σαντάλ - το πάρτι για τα γενέθλια της Ολυμπίας στις Σπέτσες (φωτό)

Όμορφες στιγμές στο αγαπημένο τους νησί!

Μια σπάνια φωτογραφία ανέβασε στην σελίδα της στο Instagram η Μαρί Σανταλ που μοιράστηκε στα social media ένα κλικ του πρίγκιπα Νικόλαου και του πρίγκιπα Παύλου.

Τα δύο αδέρφια βρέθηκαν στις Σπέτσες όπου περνούν άλλωστε σχεδόν κάθε καλοκαίρι, αφού εκεί διατηρεί εξοχικό ο πατέρας τους, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η μητέρα τους Άννα Μαρία.
«αδέλφια» έγραψε στο ποστ της η σύζυγος του πρίγκιπα Παύλου, ενώ στην  φωτογραφία βλέπουμε τους δύο άντρες να συζητούν σε κάποιο εστιατόριο του νησιού.

Στις Σπέτσες είχαν παντρευτεί και ο πρίγκιπας Νικόλαος με την Τατιάνα Μπλάτνικ και το νησί έχει γίνει έκτοτε hot spot για γάμους!

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες και στην Αθήνα, όπου έκαναν  βόλτα στο ιστορικό κέντρο και φωτογραφήθηκαν στην Ακρόπολη.

Σήμερα όμως, 25 Ιουλίου είναι και τα γενέθλια της Μαρίας Ολυμπίας η οποία ανέβασε ένα σχετικό βίντεο στα stories της. Παράλληλα η μητέρα της Μαρί Σαντάλ δημοσίευσε μια εικόνα από το δείπνο τους.

Η Μαρία Ολυμπία ήρθε στην Ελλάδα μαζί με τον αγαπημένο της Πέρεγκριν Πίρσον, γόνο της γνωστής οικογένειας που από τον 19ο αιώνα έχει ιδρύσει τη βρετανική πολυεθνική εταιρεία εκδόσεων και εκπαίδευσης Pearson plc.

Σημειώνεται ότι ο πρίγκιπας Παύλοςπρώην διάδοχος της Ελλάδας, έχει αποκτήσει με την tycoon σύζυγό του πέντε παιδιά: Την Μαρία Ολυμπία, τον Αχιλλέα - Ανδρέα, τον Κωνσταντίνο - Αλέξιο, τον Οδυσσέα-Κίμωνα και τον Αριστείδη.

Ο Κωνσταντίνος και η Άννα Μαρία έχουν αποκτήσει επίσης πέντε παιδιά: Την Αλεξία, τον Παύλο, τον Νικόλαο, την Θεοδώρα και τον Φίλιππο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ