Θρίλερ με ζευγάρι που αγνοείται στο Ηράκλειο: Είχαν νοικιάσει βάρκα αλλά έχει χαθεί το στίγμα από το gps - έρευνες για τον εντοπισμό τους

Έπρεπε να επιστρέψουν στις 4:30 το απόγευμα...

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του ζευγαριού τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά των Καλών Λιμένων, ενώ βρίσκονταν σε βάρκα που είχαν νοικιάσει από την περιοχή του Λέντα στην Κρήτη.

Στην επιχείρηση συμμετέχουν περιπολικό σκάφος του Λιμενικού Σώματος αλιευτικά σκάφη της περιοχής, ενώ από αέρος επιχειρεί ελικόπτερο super puma. 

Δεν έχει βρεθεί η βάρκα

Αν και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως η βάρκα που είχε νοικιάσει το ζευγάρι εντοπίστηκε αναποδογυρισμένη, κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, το λιμενικό ειδοποιήθηκε από άτομο που είδε τη βάρκα μέσα στη θαλασσοταραχή – όχι αναποδογυρισμένη. Άμεσα η Λιμενική Αρχή ενημέρωσε τους ιδιοκτήτες της βάρκας για το περιστατικό, ζητώντας το στίγμα της, καθώς διαθέτει gps.

Το Creta24 επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης ο οποίος δήλωσε πως ζευγάρι νοίκιασε τη βάρκα λίγο μετά τις 11 το πρωί του Σαββάτου και έπρεπε να την επιστρέψει στις 4:30 το απόγευμα, ενώ επιβεβαίωσε πως το λιμενικό επικοινώνησε μαζί του και ζήτησε το στίγμα της βάρκας, το οποίο έχει χαθεί…

Οι δύο αγνοούμενοι είναι ένας 46χρονος από την περιοχή της Μεσαράς, ο οποίος διαμένει μόνιμα στη Γερμανία και μία 39χρονη Γερμανίδα φίλη του.

Τα ίχνη τους αγνοούνται μέχρι και αυτή την ώρα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ