Τόκιο 2020: Ποιος είναι ο Pita Taufatofua που παρέλασε ημίγυμνος - η τελετή έναρξης με τον σημαιοφόρο της Τόνγκα είναι αλλιώς (φωτό & βίντεο)

Έγινε πασίγνωστος πριν πέντε χρόνια και τώρα επέστρεψε στους Ολυμπιακούς για τρίτη φορά

Ο Pita Taufatofua έγινε πασίγνωστος μέσα σε μια νύχτα όταν πριν από πέντε χρόνια περπάτησε με την παραδοσιακή φορεσιά της Τόνγκα και το σώμα του αλειμμένο με λάδι στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίου το 2016.

Ακόμα συμμετείχε και στους στους χειμερινούς αγώνες του 2018 στο Pyeongchang της Νότιας Κορέας ενώ τώρα έκανε την εμφάνισή του για τρίτη φορά στο Τόκιο, κρατώντας την σημαία της χώρας του.

Ο Taufatofua επέστρεψε την Παρασκευή όταν στην τρίτη του Ολυμπιάδα, όπου θα αγωνιστεί στο taekwondo. Νωρίτερα την ίδια μέρα, ο Taufatofua είπε ότι ήταν ακόμα σοκαρισμένος από την αντίδραση του κόσμου στην παραδοσιακή του στολή, σύμφωνα με το ntimes.com.

«Ήταν πραγματικά μια έκπληξη για μένα», είπε σε τηλεφωνική συνέντευξη την Παρασκευή. «Ξαφνικά, μέσα σε μια μέρα, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τρελάθηκαν. Ποιος είναι ο manager σας;

Πρέπει να μιλήσουμε. Δεν ήξερα καν τι σημαίνουν αυτές οι λέξεις. " Τελικά, η Taufatofua «αγκάλιασε» την προσοχή και σήμερα είναι motivation speaker και πρέσβης της UNICEF.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ