Στέλιος Κερασίδης: Βίντεο το παιδί - θαύμα παίζει πιάνο για τα θύματα στο Μάτι - Το «μπράβο» της Άννας Βίσση στον 9χρονο μουσικό

Στις 8 Σεπτεμβρίου θα παίξει στο Ηρώδειο

Ο Στέλιος Κερασίδης, το παιδί θαύμα από τη Νέα Μάκρη, έπαιξε πιάνο στο μνημόσυνο για τα 102 θύματα της τραγωδίας στο Μάτι.

Η Άννα Βίσση δημοσίευσε λοιπόν ένα σχετικό απόσπασμα στη σελίδα της στο Instagram και πραγματικά μαγευτήκαμε από το ταλέντο του 9χρονου που έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων και στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης.

«Σήμερα,τρία χρόνια μετά τη τραγωδία στο Μάτι … Μπράβο !!! Στον μικρό ακόμα με το μεγάλο όμως ταλέντο Στέλιο Κερασίδη …έπαιξε στο Μάτι για τους ανθρώπους που έφυγαν αλλά δεν ξεχάστηκαν… @stelioskerasidis Μαζί και ο επίσης ταλαντούχος νεαρός Ιωάννης Νικολής στο βιολί» έγραψε στο ποστ της η τραγουδίστρια.

«Όταν μελετούσαμε με το μπαμπά μου, τον πήραν τηλέφωνο και μας κάλεσαν αν θέλουμε να πάμε να παίξω πιάνω στο Μάτι. Αμέσως είπα ‘’ναι, θέλω να πάω’’» είχε δηλώσει στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο ταλαντούχος Στέλιος, ο οποίος παίζει πιάνο από δύο ετών.

«Θυμάμαι τις μεγάλες φλόγες, τον καπνό, πέρναγαν αεροπλάνα, ελικόπτερα» σχολίασε για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Στις 8 Σεπτεμβρίου ο Στέλιος θα παίξει πιάνο στο Ηρώδειο.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ