Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα μίλησε με την Καρολάιν λίγες ώρες πριν την δολοφονία - τι περιγράφει στην κατάθεσή της (βίντεο)

Τα νέα στοιχεία προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου

Νέα στοιχεία προκύπτουν στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μετά την κατάθεση μίας γυναίκας που προκαλούν ερωτήματα για τους ισχυρισμούς του καθ' ομολογίαν δολοφόνου ότι υπήρχε ένταση με τη νεαρή κοπέλα.

Σύμφωνα με το Star γειτόνισσα της 20χρονης Καρολάιν σε νέα κατάθεση που έδωσε στον ανακριτή περιέγραψε πώς ήταν η νεαρή μητέρα την ημέρα του εγκλήματος.

Η γυναίκα φέρεται να είπε ότι συνομιλήσει για πάνω από μια ώρα στο viber, με την 20χρονη, κυρίως για ζώα και πως δεν φαινόταν να είχε καυγαδίσει με τον άντρα της, γεγονός αντίθετο με όσα έχει ισχυριστεί ο δράστης.

«Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου».

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» ανέφερε λέγοντας ότι η συνομιλία τους τελείωσε περίπου στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ