Τόλης Βοσκόπουλος: Η Άντζελα Γκερέκου διακόπτει τα γυρίσματα του σήριαλ στο Mega λόγω πένθους - ποια η τελευταία επιθυμία του «πρίγκιπα»

Η οικογένεια ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια αγάπη και συμπαράσταση

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 81 ετών, αφήνοντας ένα τεράστιο κενό. Η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία τον συνόδεψαν πριν λίγες μέρες στην τελευταία του κατοικία, ενώ στην κηδεία βρέθηκαν φίλοι και θαυμαστές του «πρίγκιπα».

Τώρα η αρχιτέκτων, ηθοποιός, πρόεδρος του ΕΟΤ και πρώην βουλευτής σταματά για λίγο τα γυρίσματα για τη σειρά «Η Γη της Ελιάς» στο Mega, ώστε να πενθήσει τον σύζυγό της. 

Την ίδια ώρα με ανάρτησή της στο Facebook η Άντζελα Γκερέκου ευχαριστεί τον κόσμο αλλά και τον Δήμο Αθηναίων για την στήριξη που έδειξαν, ενώ ενημερώνει ότι τα έξοδα της κηδείας καλύψθηκαν από την οικογένεια.

Συγκεκριμένα έγραψε στο ποστ της τα εξής:

«Η σύζυγος και η κόρη του Τολη Βοσκόπουλου θα ήθελαν να σας ευχαριστήσουν για την τεράστια αγάπη, συμπαράσταση και παρουσία σας στο τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου μας Τόλη.
Σας ευχαριστούμε όλους που ήσασταν εκεί!

Επίσης ευχαριστούμε τον δήμο Αθηναίων που τιμής ένεκεν μας παραχώρησε για τρία χρόνια τον χώρο ενταφιασμού στο Α κοιμητήριο ως αναγνώριση της καλλιτεχνικής προσφοράς του .
Επειδή δημιουργήθηκαν κάποιες παρανοήσεις

θα θέλαμε εδω να αποσαφηνισουμε σε όλα τα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι η οικογένεια επέλεξε να καλύψει η ίδια ολα τα έξοδα της κηδείας. Εκτός από την προσφορά του δήμου Αθηναίων δεν υφίσταται ουδεμία άλλη δημόσια δαπάνη.

Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές και την συμπαράσταση σας».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Ontime ο Τόλης Βοσκόπουλος είχε εκφράσει την επιθυμία να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα στο όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Και είναι η 20χρονη Μαρία εκείνη που θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει την τελευταία επιθυμία του πατέρα της, τον οποίο και λάτρευτε.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ