Νίκος Τσιλιπουνιδάκης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει: ''Γλίτωσα, μαζί σας και φέτος - Δεν υπάρχουν λόγια…''

Το πρόβλημα υγείας του... 

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Νίκος Τσιλιπουνιδάκης, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως πέρασε μια πολύ σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του.

Να σημειώσουμε πως  τον Φεβρουάριο του 2021, ο γνωστός δημοσιογράφος υποβλήθηκε σε τριπλό bypass, ένα θέμα για το οποίο είχε μιλήσει και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook μια φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου, εξηγώντας τι ακριβώς έχει συμβεί, ενώ πρόσφατα είχε ξανά βρεθεί στο νοσοκομείο.

 

Η ανάρτηση του Νίκου Τσιλιπουνιδάκη: 

«Ούτε αυτή η Μούντζα έπιασε!

Είμαστε ακόμα στη σκηνή…Μην σας στενοχωρεί η εικόνα. Δεν είναι καλλιτεχνική η με απίστευτης ομορφιάς φόντο. Αλλά έχει κάτι που όλοι ζητάμε… Δύναμη και περιποίηση!!!

Αλλά μαντέψτε πως;;; Ο Χειρούργος μου έχει μάτι αετού, καρδιά λιονταριού και χέρι κοριτσιού. Και με έκανε καλά!

Πέρασε κι αυτό… Πάμε δυνατά να μετρήσουμε αντίστροφα. Άλλωστε η απαισιοδοξία είναι θέμα διάθεσης. Η αισιοδοξία είναι θέμα θέλησης. Και από αυτή πλέον.. έχουμε πολύ!

 

 

Τα παιδιά στο Λαϊκό Νοσοκομείο δείχνουν ποσό σημαντικοί είναι για όλους μας. Η οικογένεια μου στον ΑΝΤ1 Για ακόμη μια φορά με συγκίνησε. Δεν υπάρχουν λόγια…

Από δω θα βγω στο Καλοκαίρι Μαζί ANT1 και μετά βουρ για τον πρίγκιπα! Υγεία να έχουμε παιδια κ όλα θα πάνε κόλα… ΠΡΙΓΚΙΠΑ….δεν αλλάζει κάτι. Γλίτωσα!!!! Μαζί κ φέτος!!!!!! #Olamazi»

Αυτή ήταν η ανάρτησή του που αφήνει αρκετές αιχμές, αλλά και μηνύματα ουσίας και αισιοδοξίας για την ζωή.

Η επέμβαση στην καρδιά 

Το Φθινόπωρο του 2020, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Τσιλιπουνιδάκης προχώρησε σε επέμβαση τριπλού μπαι πας, καθώς είχε σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά του. Ο ίδιος τότε το είχε γνωστοποιήσει μέσα από το προφίλ του στο facebook.

Σχεδόν πέντε μήνες μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του, ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ανέβασε φωτογραφία, στην οποία φαίνεται το σημάδι από την επέμβαση κι έγραψε το παρακάτω μακροσκελές κείμενο:

"Μια αστραπή η ζωή μας… μα προλαβαίνουμε!!!!

Εντάξει… μπορεί η αξία της ζωής να μετριέται με την ωραιότητά της και όχι με το μήκος της αλλά, ζωή που φοβάται τη ζωή δεν είναι ζωή. Η αγάπη που παίρνουμε από την οικογένεια, τους φίλους και τους συνεργάτες είναι ζωή. Και αν δεν έχεις αγάπη, και τέτοιους συνεργάτες δεν έχεις ζωή.

Οι φίλοι στηρίγματα, οι φίλοι προστάτες, οι φίλοι φύλακες και όλοι εκείνοι που έχουν απαντήσει στην πραγματική ερώτηση ,Ε, φίλε έχεις ζωή πριν το θάνατο;;; Ναι, μόνο αν έχεις όλα τα παραπάνω.

4 μήνες μου πήρε να αναρρώσω. 4 μήνες που έμαθα να μετράω πολλά αλλιώς. 4 μήνες που μου άλλαξαν τα πάντα.

Πρώτη μέρα στη δουλειά μετά από μια περιπέτεια ζωής. Και τι ζωής;;; Γεμάτη γαμ@το. Αλλά αν δεν άκουγα τους φίλους συνεργάτες ίσως τώρα να μην σας τα έπρηζα… χα!

Ήξερα πάντα ότι έχω δυνατή καρδιά. Εδώ και πέντε περίπου χρόνια ένα κομμάτι της ζει ελεύθερο έξω από το σώμα μου.., ο Γιος μου. Τα τελευταία τρία Χρόνια δεν ήταν συχνά κοντά στο… "ρούτερ" που έδινε σήμα στη ζωή μου και κάπου χάθηκε το σήμα και έχασα τη σύνδεση… Για λίγο… ξαφνικά κ αναπάντεχα! Αλλά δεν… Ό μικρός μου θεός είναι μαζί μου παντού, γύρω μου. Σε μουσικές, σε ήχους σε ατάκες στα πάντα… και πάντα το δικό του "φύγαμε", μου δίνει έξτρα "κανονάκια", ζωές δηλαδή.

Ο Σοπενχάουερ έγραφε πως "Η ζωή είναι ένα εκκρεμές που κινείται μεταξύ πόνου και απελπισίας"… Ο καρδιοχειρουργός μου και οι γιατροί στο Λαϊκό με έσωσαν. Πριν όμως φρόντισαν για αυτή τη σωτηρία οι φίλοι συνεργάτες. Σε αυτούς τα μπινελίκια που θα συνεχίσετε να με "ανέχεστε"… Μου έδωσαν δεύτερη ζωή . Και είναι πολλοί.. που να γράψω όλα τα ονόματα.; Και τώρα… Ζω. Άρα… μετά από όλα αυτά….

Έπρεπε να διαλέξω στους ανθρώπους που αξίζουν και σε εκείνους που απλά υπάρχουν, σε αυτούς που μας αγαπάνε η, σε αυτούς που μας πονάνε… αυτό είναι όλο. Ας αρχίσουνε να μετράμε τη ζωή μας με τα χαμόγελα, όχι με τα δάκρυα κ πάμε για τα καλύτερα που θα φτιάξουμε. Αυτό το πλάσμα με χρειάζεται… του έταξα πως δεν θα ξανά… ρισκάρω. Μη τάξεις σε μικρό και σε τρελό λένε… κι έτσι έκοψα κάπνισμα, αλάτι, ζάχαρη και τοξικούς ανθρώπους και ανθρωπάρια. Όποιος μας στερεί χαμόγελα φτύσιμο, κάψιμο και νόμο 4000. Δεν γίνεται άλλο"

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ