Made in Greece οι τσάντες KEM: Υπέροχες δερμάτινες, για κάθε ώρα της ημέρας - Πασίγνωστες σε Ελλάδα, Ευρώπη & Η.Π.Α.

Το όνομα ΚΕΜ αντιπροσωπεύει μια μοναδική σύνθεση από τέχνη και λογική, που εκφράζονται με ποιότητα, αυθεντικότητα και μοναδική έμπνευση σε κάθε προϊόν ΚΕΜ.

Η ΚΕΜ δραστηριοποιείται στο χώρο των γυναικείων αξεσουάρ από το 1985 όπου και ιδρύθηκε από τον Γεώργιο Μιχαηλίδη. Με πάνω από 300 σημεία πώλησης παρουσιάζει επιτυχημένη πορεία σε Ελλάδα, Κύπρο και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kem Handbags (@kemhandbags)

O Γεώργιος Μιχαηλίδης τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο της Καλλιθέας και μετά στράφηκε στη λογιστική την οποία ποτέ δεν εγκατέλειψε. Έπειτα σπούδασε χημικός μηχανικός. Ο πατέρας του διέθετε κατάστημα με τσάντες, επομένως η τεχνογνωσία προϋπήρχε κι έτσι συνέχισε και ο ίδιος την ενασχόληση με τις τσάντες. Ο κ. Μιχαηλίδης άνοιξε αρχικά βιοτεχνία χονδρικής – λιανικής και στα μέσα του '80 δημιούργησε την ΚΕΜ.

Η πρωτοτυπία στα σχέδια και η αδιαπραγμάτευτη προσήλωση στην ποιότητα την κατέστησαν καθοριστικό φορέα στη διαμόρφωση και την εξέλιξη του κλάδου των δερματίνων ειδών στην ελληνική αγορά.

Η ΚΕΜ αποτελεί σήμερα το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων που πουλάει προϊόντα στην ελληνική αγορά, αγγίζοντας τα 400.000 κομμάτια το χρόνο. Για την ακρίβεια το δίκτυο των καταστημάτων της περιλαμβάνει 50 καταστήματα ΚΕΜ σε καίρια σημεία της ελληνικής αγοράς. Στηρίζει την ποιότητα των χειροποίητων δερματίνων ειδών της στη μακρά παράδοση και πολυετή εμπειρία των Ελλήνων τεχνιτών που απασχολεί στις εγκαταστάσεις της.

Οι τσάντες βγαίνουν σε διάφορα σχέδια, ενώ υπάρχουν πλούσιοι χρωματικοί συνδυασμοί που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Είναι ευκολοσυνδύαστες και προσθέτουν στυλ και άποψη στα outfits που επιλέγουμε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ