Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Επειδή είναι μια μέρα σύγχυσης, καλά θα κάνετε να μην πάρετε σήμερα πολύ σημαντικές αποφάσεις

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη συνεχίζει την πορεία της στους Ιχθύς σε όλη τη διάρκεια της ημέρας και σχηματίζει σύνοδο με τον Ποσειδώνα αυξάνοντας τις προσδοκίες μας από τη μια και επιτείνοντας τη διάθεση να ξεφύγουμε από τη σκληρή πραγματικότητα και τη δύσκολη επικαιρότητα από την άλλη.

Η θάλασσα (Ιχθύες) είναι αυτή που τα γιατρεύει όλα και στο μυαλό και την ψυχή και μακάρι να έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μια βουτιά στην κοντινότερη παραλία για να νιώσετε τη θεραπευτική της δύναμη. 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δίνει μια πιο συναισθηματική και ευαίσθητη διάσταση στην ημέρα σας που απαιτεί να σκεφτείτε περισσότερο με την καρδιά και την ψυχή σας, παρά με το μυαλό και τη στεγνή λογική. Έτσι θα μπορέσετε να συντονιστείτε καλύτερα σε όποια συζήτηση κι αν συμμετέχετε και θα πάρετε και τους άλλους με το μέρος σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή μέρα σας κάνει πιο περίεργους να ανακαλύψετε κάτι που θα σας ενθουσιάσει και μπορεί αυτό το κάτι να είναι και κάποιος-α! Με τη σύνοδο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα σε έναν τομέα που αφορά φίλους, συνεργάτες, τον κοινωνικό σας κύκλο, τον διαδικτυακό σας κύκλο, μπορεί ένα άτομο να σας κάνει κλικ είτε σε ερωτικό είτε όμως και σε φιλικό ή επαγγελματικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στους Ιχθύς τα επαγγελματικά σας είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν περισσότερο κι ίσως με τη σύνοδο Σελήνης-Ποσειδώνα να έχετε και μια ωραία ιδέα ή μια έμπνευση και να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα μια σύσκεψη ή μια επαγγελματική συζήτηση. Το μόνο που δεν πρέπει να κάνετε είναι να έχετε πολύ μεγάλες προσδοκίες κι από τους άλλους σήμερα. Αρκεστείτε να τις έχετε από τον εαυτό σας και μόνο. Ίσως πάλι σήμερα να έχετε μια πιο βαθιά επιθυμία να κάνετε κάποιες αλλαγές στη δουλειά, αλλά ίσως να αντιμετωπίσετε αντίσταση.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ