Ελένη Μενεγάκη: Η ανακοίνωση του Mega για τη νέα της εκπομπή - Το όνομα και οι συνεργάτες της «βασίλισσας» της τηλεόρασης

Επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! Στις καρδιές των τηλεθεατών

Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στην τηλεόραση και στο κανάλι που ξεκίνησε την καριέρα της, με το Mega να εκδίδει τώρα σχετική ανακοίνωση για τον τίτλο της εκπομπής και τους συνεργάτες της γνωστής παρουσιάστριας.

Σημειώνεται ότι λίγο καιρό μετά από ένα στιγμιότυπο που ανήρτησε από backstage φωτογράφιση, δημοσιεύθηκε και το πρώτο τρέιλερ για τη νέα της εκπομπή. Πιο ανανεωμένη από ποτέ, με παιχνιδιάρικη διάθεση, η Queen κλείνει το μάτι στους τηλεθεατές και δίνει ραντεβού στο Mega.

 

Όσο για το όνομα της εκπομπής της αυτό μάλλον είναι γνωστό στους τηλεθεατές αφού όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του καναλιού «η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Αναλυτικά η ανακολινωση του Mega για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

«Τον Σεπτέμβριο, η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει εκεί όπου ανήκει! Στις καρδιές των τηλεθεατών.

Η Ελένη Μενεγάκη, το πιο επιδραστικό πρόσωπο της ελληνικής τηλεόρασης, ανοίγει και πάλι το τηλεοπτικό της σπίτι για να μπει η χαρά και η αισιοδοξία.

Η παρέα βρίσκει την πραγματική της σημασία και η ψυχαγωγία μια εκπομπή που την απογειώνει.   

Η εκπομπή «Ελένη» ετοιμάζεται πυρετωδώς και έρχεται ανανεωμένη, με νέους και παλιούς συνεργάτες σε αρμονική συνύπαρξη. Με την Ελένη Μενεγάκη  θα βρίσκονται πρόσωπα που εκτιμά για την τηλεοπτική τους πορεία και χαίρεται  να βρίσκεται μαζί τους: o Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Σάββας Πούμπουρας, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Την ειδησεογραφική ατζέντα της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.  

Σχόλια, ειδήσεις, απόψεις, πληροφορίες, συνομιλίες, εκμυστηρεύσεις, αναμνήσεις, προβλέψεις, αποκαλύψεις… Με μια λέξη: «Ελένη»!

«ΕΛΕΝΗ»: Τον Σεπτέμβριο στο νέο πρόγραμμα του MEGA».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ