15 απίθανες vintage pics της Lynda Carter: Η πρώτη «Wonder Woman» με την στολή της σούπερ - ηρωίδας την δεκαετία του 70

Το 1972 ήταν μέσα στις 15 ομορφότερες γυναίκες στα καλλιστεία Μις Κόσμος

Η Lynda Carter είναι Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, μοντέλο και πρώην εστεμμένη αφού βγήκε Miss World USA το 1972, ενώ την ίδια χρονιά ήταν και μέσα στις τοπ 15 ομορφότερες γυναίκες στα καλλιστεία Μις Κόσμος.

Αν ένας ρόλος της ωστόσο την έκανε ιδιαίτερα γνωστή τότε αυτός ήταν σίγουρα εκείνος της Diana Prince, δηλαδή της Wonder Woman στην ομώνυμη σειρά που προβλήθηκε από το 1975 έως το 1979.

Το vintag.es λοιπόν παρουσιάζει ορισμένες απίθανες φωτογραφίες της Carter από εκείνη την εποχή. Φορώντας την στολή της σούπερ - ηρωίδας ποζάρει στο φακό με τα χαρακτηριστικά της μαύρα μαλλιά και το κορμάκι με την αμερικανική σημαία, που έχει γράψει ιστορία στον κινηματογράφο.

 

Η πρώτη «Wonder Woman» μάλιστα το 2018 απέκτησε και το δικό της αστέρι  στη Λεωφόρο της Δόξας με την 70χρονη σήμερα σταρ να αστειεύται τότε λέγοντας ότι  ίσως, το αστέρι θα έπρεπε να γράφει «Wonder Woman» στη θέση του ονόματός της, μιας κι έτσι έχει χαραχτεί στις μνήμες των ανθρώπων, που, παρά τις καινούριες ταινίες που προβάλλονται, εξακολουθούν να θυμούνται την αυθεντική πρώτη ηρωίδα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLDIESHOW

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ