Story of the day: 37χρονος ξύπνησε ένα πρωί & ετοιμάστηκε για το σχολείο - Δεν αναγνώριζε τη γυναίκα & το παιδί του, ένιωθε 16 ετών (φωτό)

Σαν από ταινία... 

Η ιστορία που θα διαβάσετε παρακάτω θυμίζει σίγουρα Χολιγουντιανή ταινία, όπου ο πρωταγωνιστής ξυπνάει μια μέρα χωρίς να θυμάται τίποτα απολύτως από την ζωή του.

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και σε έναν 37χρονο από το Τέξας. Ας τα πάρουμε όλα από την αρχή. 

Ο 37χρονος πατέρας ξύπνησε μια μέρα έτοιμος να πάει στο σχολείο, νομίζοντας ότι ήταν η δεκαετία του 1990. Μάλιστα είχε ξεχάσει εντελώς τις τελευταίες δύο δεκαετίες της ζωής του, κατά τις οποίες είχε παντρευτεί και είχε αποκτήσει μια κόρη. 

 

 

Τον Ιούλιο του περασμένου έτους, ο Daniel Porter, ειδικός σε θέματα ακοής, ξύπνησε στο κρεβάτι του ακριβώς όπως κάθε άλλο πρωί, μόνο που κάτι πήγαινε λάθος. Μια γυναίκα που δεν είχε δει ποτέ στην ζωή του κοιμόταν δίπλα του και όταν κοιτάχτηκε στον καθρέφτη, ένας "μεγάλος σε ηλικία " άνθρωπος τον κοιτούσε. 

Ο ίδιος φυσικά έβλεπε τον εαυτό του αλλά δεν τον αναγνώριζε, αφού ξύπνησε με την ιδέα πως ήτα 16 ετών και έπρεπε να πάει στο σχολείο. 

 

 

Η σύζυγός του, Ρουθ έπρεπε να τον ηρεμήσει και να του εξηγήσει ότι ήταν η σύζυγός του και ότι δεν είχε απαχθεί από κάποιον ξένο.

Ακούγεται αστείο, αλλά ήταν μια τρομακτική εμπειρία και για τους δύο. "Ξύπνησε ένα πρωί και δεν είχε καμία ιδέα ποια ήμουν ή πού ήταν. Ήταν πολύ μπερδεμένος. Δεν αναγνώρισε ούτε το δωμάτιο μας ", δήλωσε η ίδια . "Νόμιζε ότι ήταν είτε μεθυσμένος και πήγε σπίτι με μια γυναίκα ή ότι είχε απαχθεί''. 

Οι γιατροί διέγνωσαν αρχικά τον Daniel με παροδική αμνησία - μια ξαφνική, προσωρινή διακοπή της βραχυπρόθεσμης μνήμης - και του είπαν ότι θα επέστρεφε στον παλιό του εαυτό ξανά μέσα σε 24 ώρες.

 

 

Ωστόσο, ένα χρόνο μετά ο 37χρονος εξακολουθεί να μην θυμάται μεγάλο μέρος της ζωής του την τελευταία 20ετία. 

Όχι μόνο δεν θυμάται τη σύζυγό του και την κόρη του, τα κατοικίδια ζώα τους και τους φίλους του, ξέχασε όμως και όλα όσα έμαθε στο Λύκειο, με αποτέλεσμα να χάσει την δουλειά του αναφέρει το odditycentral.

 

 

Τα πράγματα είναι δύσκολα για τη σύζυγο και την κόρη τους τον τελευταίο χρόνο, καθώς αγωνίστηκαν να έρθουν σε όρους με τη μυστηριώδη κατάσταση του.

Όχι μόνο λείπει ένα μεγάλο κομμάτι της μνήμης του, αλλά είναι στην πραγματικότητα ένα διαφορετικό άτομο, με διαφορετικό γούστο στο φαγητό και μια άλλη προσωπικότητα. 

 

 

Οι γιατροί δεν γνωρίζουν ακριβώς τι προκάλεσε τη σοβαρή αμνησία του Daniel, αλλά υποψιάζονται ότι ήταν παρενέργεια του συναισθηματικού στρες.

Άρχισε να έχει κρίσεις που προκαλούνται από άγχος τον Ιανουάριο του 2020, αφού έχασε τη δουλειά του, έπρεπε να πουλήσει το σπίτι του και μερικά από τα υπάρχοντά του. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ